Asassins Creed Bakarmısınız Lütfen Yardım

HopeLife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:confused1:
ARKADASLAR ASASSİNS CREED 1 OYUNUNUN SAVE DOSYALARI NERDE OLUYOR :confused1:WİNDOWS 7 KULLANIYORUM XP KULLANIRKEN KAYDETTİĞİM SAVE DOSYALARI KOYMAK İÇİN DOSYALARI BİR TÜRLÜ BULAMADIM :confused1: YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SİMDİDEN TESEKKURLER :rolleyes:

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Ubisoft olması lazım ama kullanıcı adının klasörü de olabilir administrator yerine. Yani oralarda bir yerlerde :D

HopeLife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Documents and Settings Adminstator veya Başka Bi Oturumda Girilmiyor Oyuzden de Win7 Diye Belirttim Kısayol Olarak Gozukuyor :unsure:

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
" C:\Users\[KULLANICIADIN]\AppData\Roaming\Ubisoft " olması lazım.

HopeLife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmmm Bi Deneyeyim Tesekkurler !

---------- Post added at 12:29 ---------- Previous post was at 12:22 ----------

" C:\Users\[KULLANICIADIN]\AppData\Roaming\Ubisoft " olması lazım.

Oldu Çok Sağol Kardes Allah Razı Olsun Tesekkur Ederım

HopeLife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaa Off Arkadaslar Lutfen Tekrar Bakarmısınız Eski Profilimi "malibumali" kardeşin dediği gibi yerleştirdim ama oyuna girdiğimde profilim gozukmuyor bu yardım edersenız sevinirim simdiden sağolun

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yaa Off Arkadaslar Lutfen Tekrar Bakarmısınız Eski Profilimi "malibumali" kardeşin dediği gibi yerleştirdim ama oyuna girdiğimde profilim gozukmuyor bu yardım edersenız sevinirim simdiden sağolun

Ama oldu dedin :D ... Ubisoft klasörünü olduğu gibi Roming'in içine atınca çalışmış olması lazım. Ubisoft diye klasör oluşturup içine tekrar ubisoft diye kopyalamadığından emin ol.

HopeLife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oldu Dedimde Sadece Klasoru Bulmak İçin UYardım İstemistim Oyuna Girince Profil Yoktu Ama Hallettim Yinede Sağol =)