Arya dil dolandırıldim

İbrahimyall

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar sdn üyeleri başimdan geçen ve bela olan olayı anlatmak istiyorum dolandırıldım gibi bir sey üniversite öğrencisiyim bir gün okul çıkışında otostop çektim bi araba durdu neyse gidiyoruz adam basladı anlatmaya neyse bu ingilizce kursu seti satiyomus banada önerdi bi kart verdi bununla 14 saat ücretsiz girebiliyosun dedi neyse ben hiç girmedim begenmez sen iptal ettirirsin dedi iptal kabul olmadı neyse 2 ay geçti telefonuma mesaj geldi borcunuzu ödemediniz hukuksal islem basliyacak diye mesaj geldi tuketici haklarina gidip şikayet etmeye gittim 14 gectigi icin üründen cayamıyormuşum sonra emniyet müdürlüğüne gittim oda birseyler soyledi olmadi 10 ay topl 900 tl istiyorlar ben hic giris yapmadim satan kişi sadece üye yaptı şimdi ne yapmam gerekiyor bu işten nasil kurtulurum nereye gitmem lazim yardımcı olurmusunuz

Yunus Emre Demirci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar sdn üyeleri başimdan geçen ve bela olan olayı anlatmak istiyorum dolandırıldım gibi bir sey üniversite öğrencisiyim bir gün okul çıkışında otostop çektim bi araba durdu neyse gidiyoruz adam basladı anlatmaya neyse bu ingilizce kursu seti satiyomus banada önerdi bi kart verdi bununla 14 saat ücretsiz girebiliyosun dedi neyse ben hiç girmedim begenmez sen iptal ettirirsin dedi iptal kabul olmadı neyse 2 ay geçti telefonuma mesaj geldi borcunuzu ödemediniz hukuksal islem basliyacak diye mesaj geldi tuketici haklarina gidip şikayet etmeye gittim 14 gectigi icin üründen cayamıyormuşum sonra emniyet müdürlüğüne gittim oda birseyler soyledi olmadi 10 ay topl 900 tl istiyorlar ben hic giris yapmadim satan kişi sadece üye yaptı şimdi ne yapmam gerekiyor bu işten nasil kurtulurum nereye gitmem lazim yardımcı olurmusunuz
--- Gönderi Güncellendi ---
Aynı şey bugün benimde başıma geldi aradığımda sert bir uslupla iptal edemeyeceğini söyledi.Sen birşey yapabildin mi?

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Bir öğrenemediniz kimsenin kimseye bedava bir şey vermeyeceğini

muharrem001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
O adamı bulup tenha bir yere götürmek lazım. Arkadaşım neden kanıyorsunuz böyle şeylere yav.

Yunus Emre Demirci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı şey bugün benimde başıma geldi aradığımda sert bir uslupla iptal edemeyeceğini söyledi.Sen birşey
Bi sey cikmadi ödeyicez galiba
--- Gönderi Güncellendi ---
15 gün geçmeden kaymakamlığa gidilip bitşeyler yapılabiliyormuş ama ben geç kaldım sanırım ödeyeceğiz geçmiş olsun.

İbrahimyall

Asistan
Reaksiyon puanı
4
hepize haşırt mortingen geçmiş olsun 900 liara cuk onlaruın