Artisteer ile hazırladığım projeyi açamıyorum

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Artisteer 2.4 programını kullanarak joomla için thema yapmaya çalışıyorum çalışmamı hazırlıyorum ve ardından kaydediyorum ardından Artisteer programıyla bu çalışmamı açtığımda ( The project was created with older version of Artisteer and will be opened in compatibility mode) uyarısı veriyor ve temamın çoğu şeyi kaybolmuş (varsayılana dönmüş) şekilde açıyor bunun nedeni nedir

:crying:

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Sanırım programın çalışması için net framework 2.0 lazımdı. Belki bununla ilgili bir sorun olabilir. net framework 2.0'ı tekrar indirip kurmayı deneyebilirsin.

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sanırım programın çalışması için net framework 2.0 lazımdı. Belki bununla ilgili bir sorun olabilir. net framework 2.0'ı tekrar indirip kurmayı deneyebilirsin.
Windows 7 kullanıyorum .net'lerin hepsi bunda var zaten Program çalışıyor sadece hazırladığım taslakta değişiklik (düzeltme) yapmak isteyince sorun çıkıyor

:crying:

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Uyumluluk ayarlarını kontrol ettin mi? XP olarak ayarlamayı dene.

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hem uyumluluk ayarlarını yaptım hem yönetici olarak çalıştırdım hem demo olarak kurdum denedim hem cracklisini indirip kurdum denedim ama hazırladığım proje sanki çok eski bir versiyonla hazırlanmış bu nedenle bu versiyona uydurularak açılıyor tabii projemde birçok şeyde değişmiş oluyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Anlaşılan programı crackli kullanıyorsun, crack'inin sorunu bu çünkü...

Programın lisansını alırsan sorunun çözülür...

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
demosundada sorun aynı değişmiyor bilgisayarına yükle ve kafana göre seçeneklerle oynayıp değişiklik yap ve projeyi kaydet ardından programı kapat ve bu kaydettiğin projeyi aç bakalım hazırladığın gibimi görünüyor