• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Artık Kendilerine Guveniyorlar

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
13.jpg

11.jpg

10.jpg

7.jpg

2.jpg

Yüzünün güzelliğine güvenemeyenler dikkatleri göğüslerine çekmeye çalıyor sonrada işte böyle kendilerine güveni geliyor |) ;)

erkeklerin dikkatini cekmek amac ama sahsen boyle bisey yapmazdım ben hoş degil :S

İyiki erkeğim :S Ameliyat masasına yatıyolar bunun için Allah akıl fikir versin ^^

eğer kendilerine böle güvenceklerse hiç güvenmesinler bence güzelliklede alakası yok ki güvenin benlikle ilgili bişey yaptıkları çok saçma ve boş :^)

bende bakıyorum bakıyorum ne var bu resimlerde diyoruj :P

Carmen bacımız her haliyle bomba kardeşim yaa.. :}

pesimist dedi ki:
Carmen bacımız her haliyle bomba kardeşim yaa.. :}

Carmen'ede bomba dedinya artık nedeyim sana.Vizyona yeni giren filmini seyrettim "I Want The Candy" - Türkiyedeki adı ile "Şeker kız kendi" tanıyamadım boya güzeli bu kadın :D

bence en dikkat çekici değişiklik dekoltelerde olmuş :P

Dışarıya güzel görünecekler diye kendilerini tipten tipe sokuyorlar tamam belki gözlere hitap ediyorlar ama :D :D doğallık herşey yaa :)

Arap65 ard arada yazmış olduğun mesajlar silinmiştir. Ard arda mesaj yazmak yerine mesajlarımızı düzenleyelim. ;)

Büyük şeyler dikkati çekerler,diğer kusurlar ise görünmez oluverir o büyüklüğün yanında.

Baştan 4. sondan 2. resim bence mutasyona uğramammış haliyle daha güzel :)

ARAP65 dedi ki:
jZCaglar dedi ki:
kötü bişey olsa burda yetkililer var ;) sen kafanı yorma :)
yetkililerin bir şey yapıp yapmadıkları konusunda emin değilim.

kanat taktıktan sonra anlaşılıyor onlar, yukarıdan bakınca daha rahat görünür bişeyler yapılıp yapılmadığı.. rahat olun arkadaşlar ;)