Artık Bende Linuxluyum.

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Linux dağıtımları usb ile çalışıyor ancak ;harddiske kuramıyor musun?
Eğer öyle ise:
1-- harddisklerini hdd programlarıyla bir tarat...
hatalı sektör var mı ?,diye;
Eğer herhangi bir sorun varsa düzeltilebiliyorsa düzelt yada yeni bir hdd almalısın...

İyi çalışmalar...

deiğinizde haklısınız ben sadece live modta alıyorumhatayı.Öbür soy hdd me kurup denemedim

---------- saat 00:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:39 eklenmişti ----------

galiba ben bios update yaptıktan sonra oldu bu olay bende acpı modu etkin galiba aslında acpı ne bilmiyorum.deneyip tekrar size yazıcam.

Ayrıca hdd sağlam bad sector vs yok

---------- saat 00:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:41 eklenmişti ----------

şu an download yapıyorum bitince işaalah şu acpı meselesini deniycem

arkadaşlar şu anda deneyemeyecek durumdayım.Başımda bissürü başka iş var.Özür diliyorum ama 1-2 gün içinde konuma yeniden dönücem

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
arkadaşlar şu anda deneyemeyecek durumdayım.Başımda bissürü başka iş var.Özür diliyorum ama 1-2 gün içinde konuma yeniden dönücem

Aslında denemye değer bir şeyde yok...
Sadece3 farklı şeyler denemek zevkli oluyor....
Ancak şu açık kaynakçılar hiç yardım sever değiller:D:D

Neptunmavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yavaş yavaş yıkılıyorsunuz içeride isyan başlattım :mrgreen: aramıza hoşgeldin her türlü yardımda burdayız ::)

Çok güzel yaa. :)

Şunu ekleyeyim. Dünyada yayılmada olan İşletim sistemi Microsft İşletim sistemleri olduğunu düşünmüyorum. Linux işletim sistemleri yaygınlaşıyor. ve Windows kullanıcıları Linuxa ilgi duydukça Linux yaygınlaşacaktır. Microsoft un Pazar payı daralacaktır.

Başlığı Açan Arkadaşa tavsiyem ise Ubuntu ve Mandriva dağıtımlarından şaşmamanız. Linuxta yeni kişiler İçin bence en kolay İki dağıtımdır. Mandriva ve Ubuntu.

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21
Temel'in Fıkrası Gibi Olmuş

XX: Temel Laz mısın ?
Temel : Hayır Tirabizonliyum :D

:)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kutup kurdu değil snow leopard(bkz:mac os x):DŞu windowsta yapılanların neredeyse %90ı yapılsa linuxta koşa koşa ama işte başta oyun olmak üzere birçok nedenden dolayı geçmem bende linuxa.Ama kullanmayı gerçekten çok istiyorumda kullanırsam başka bilgisayarda kullanırım evdekine ellemem, elletmem:D