Arsenal 2-0 Fenerbahçe - Video | UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu 2. Maç

Maçı kim kazanır?

• Arsenal

Kullanılan: 16 61.5%
  • Berabere

Kullanılan: 1 3.8%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 9 34.6%

• Kullanılan toplam oy
    26

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
alper varken neden selcuk oynatıyor anlamadım:)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Fenerbahce lay lay lom oynuyor suan. Sanki yenilen kendileri degil de arsenal.. orta sahayi cok rahat geciyor adamlar.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
8 yaşından beri sanki bir ingiliz tafartar gibi arsenal i tutuyorum benim için 1. Beşiktaş 2. Arsenal dir ama tabi işin içine türk takımı girerse iş değişir. Arsenalin maçlarını izlediğimden iyi biliyorum lig de ve diğer kupalarda çok salakça oynayabiliyorlar ancak şampiyonlar liginde tüm diğer takımlardan farklı olarak Arsenal ölümüne oynar yani Fenerbahçenin hiç şansı yok bakmayın galatasarayın arsenali yendiğine o bir aldatmaca gerçek arsenal şampiyonlar liginde belli oluyor her sene. Keşke olsada fenerbahçe geçse ama çok zor :/

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Aykut kocamanı Fenerliler sevmezdi adamın gitmesini istediler ama kocaman olsaydı bu takımı bu oyuncuları Ersun yanaldan daha iyi oynatacağı kesindi futbolcularda perfomans düşüklüğü var dikkat ederseniz ilk yaarım saat hemen düştüler bence yanal antramanı yaptırmayı beceremiyor örnek vereyim ES ES aynı futbol var gecen sezon bakın E.sağlam 2 macta ES ES nasıl yüksek bir seviyeye getirmiş bu da Hoca faktörü buda dediklerimi Haklı cıkarıyor.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
8 yaşından beri sanki bir ingiliz tafartar gibi arsenal i tutuyorum benim için 1. Beşiktaş 2. Arsenal dir ama tabi işin içine türk takımı girerse iş değişir. Arsenalin maçlarını izlediğimden iyi biliyorum lig de ve diğer kupalarda çok salakça oynayabiliyorlar ancak şampiyonlar liginde tüm diğer takımlardan farklı olarak Arsenal ölümüne oynar yani Fenerbahçenin hiç şansı yok bakmayın galatasarayın arsenali yendiğine o bir aldatmaca gerçek arsenal şampiyonlar liginde belli oluyor her sene. Keşke olsada fenerbahçe geçse ama çok zor :/

Gercek Arsenal kötü bir Milan'da Ş.liginde 4 tanemi yiyer :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şimdi yarın Gazeteler yazar Direkler Fenerin Tur şansını engeledi Fener direklere takıldı halbuki hepsi golden sonra :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Dizlerim dövülmekten nasır tuttu

O ilk pozisyon gol olsaydı hani kalecini son bir refleks cıkardığı belki oyun daha farklı olurdu geriside gelebilir olmadı şansızlık.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Emirates kupasini üc kere kazanan Arsenal bize gelincemi ( bilerek ) kaybetti?

Bilmiyorlar ki Biz bu takıma karşı 2 kupa almışız acaba müzedeki kupalar nerden geldi.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Rıdvan sadece önemli olan Fenerin markası Forması Tur önemli değil.:) ozaman niye oynuyorsun meşin yuvarlağa formayı koy bu kadar masrafyapma futbolcuları götürme cok komik bu adam yahu :)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
fenerbahçeli futbolcular yenilmek için çıkmış sahaya bi galibiyetle veda edin bari.

Rıdvan sadece önemli olan Fenerin markası Forması Tur önemli değil.:) ozaman niye oynuyorsun meşin yuvarlağa formayı koy bu kadar masrafyapma futbolcuları götürme cok komik bu adam yahu :)

birak şunu yav :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Birde diyorki şim biz yorum yapıyoruz yaa Bunları söylüyoruz yaa yarın beni eleştirler be adam madem biliyorsun eleştireğini neden söylüyorsun :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Mac sanki saracoglu'nda oynaniyor, arsenal taraftarindan ses yok.

<-- Podolski
--> Gibbs

Sakatlandi galiba.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
<----- Kuyt
-----> Webo

<----- Cristian
------> Alper

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ben diğer konuda skor söyledim öyle olcak aynen böyle yazmıştım.

Ben dedim Mert oynamaz sa Arsenal 2:0 Fener bakın :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Ramsey iki gol attı kıyamet kopabilir :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Durun rıdvanı dinliyorum bakalım ne diyecek :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
zaten arsenalin alacagı belliydi niye heyecanlanıyosunuz :D

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ersun Yanal: 4-0'ı bulmak çok zor. Ama biz de Fenerbahçe'yiz. Hiçbir sonuç sürpriz olmaz.

Sürpriz olmadı.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
dün akşam maçı izleyenlerin dikkatini çekti mi bilmiyorum ama adamlar harbiden isteyerek oynadı maç 2-0 olmuş tur garanti bizimkiler top çeviriyor zaman geçirmek için adamlar hala baskı kuruyor 3lemek için ve son ana kadar durmadılar birkaç pozisyon daha buldular aradaki fark burada belli oluyor bir isteksizlik vardı dün akşam

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
İyi kura Arsenal yenilmeyecek takım değil ---> iki maçta 5 gol
Party Hard :)