Arrow ve The Flash'ın merakla beklenen kardeş dizisi!

Ne düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    5

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
atom_character_poster.jpg

CW kanalının yeni sezon ataklarından biri olan DC's Legends of Tomorrow, ilk fragmanıyla görücüye çıktı. Arrow ve The Flash'ın spin-off'u olarak beklentiyi yüksekte tutan dizi, süper kahramanlar evrenine doymak isteyenleri mutlu edecek gibi görünüyor!

Arrow ve The Flash'ın yaratıcıları Greg Berlanti, Marc Guggenheim ve Andrew Kreisberg'in imzasını taşıyan DC's Legends of Tomorrow'un kadrosu da bir o kadar iddialı. Arrow'a üçüncü sezonunda dahil olan Ray Palmer/Atom'u canlandıran Brandon Routh, Sara Lance/Canary'yi canlandıran Caity Lotz, The Flash dizisinden Leonard Snart/Captain Cold karakteriyle Wentworth Miller, Mick Rory/Heat Wave rolüyle Dominic Purcell, Dr. Martin Stein karakteriyle Victor Garber ve Doctor Who dizisinde Rory Williams karakterine hayat veren Arthur Darvill (Rip Hunter) kadroda bulunan isimler arasında.

Bu arada, Arrow'un üçüncü sezonunda öldürülen Black Canary (Sara Lance) rolündeki Caity Lotz'un, DC's Legends of Tomorrow'un White Canary'si olarak döndüğünü de ekleyelim.

Yayın tarihi henüz açıklanmayan ancak gelecek sezonun ortalarında ekrandaki yerini alması beklenen kardeş dizinin fragmanına ve ilk karakter posterine bir göz atın...

453138.jpg

Fragman

[video=youtube;4MubNoWQiSc]https://www.youtube.com/watch?v=4MubNoWQiSc[/video]

Kaynak : http://www.beyazperde.com/haberler/diziler/haberler-66410/

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ilk bölümün paunlarını bekleyip başlamayı düşünüyorum. fantastik diziler daima dikkatimi çekmiştir.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Arrow izliyicisiym fakat flash izlemiyorum arrow ilklerde güzeldi ama şimdi cılkı çıktı hiç hoşuma gitmiyor zevk almıyorum teki bağırıyor teki uçuyor vs. bu dizininde ilk bölümünü izlerim öyleyse izlemem.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Marvels a rakip çıkması güzel :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Çok iyi ya. Bu haber çok mutlu etti beni.

Cidden hem Arrow hemde The Flash izliyorum ve böyle bir spin-off dizi çok iyi olacak gibime geliyor :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[video=youtube;4MubNoWQiSc]https://www.youtube.com/watch?v=4MubNoWQiSc[/video]

Mükemmel bir dizi olucak galiba, sizin görüşleriniz neler? benim aklıma takılan bu kaptan cold flash'a kazık atmıştı ve suçlulara güvenmemesi gerektiğini anladı tekrar aynı hatayı neden yapıyor? nasıl takım olucaklar ki? anlamadım gitti.

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Belki Kaptan Cold'un çıkarı vardır bu işte belki aklı başına gelmiştir. Mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ray ve Sara için izlerim kesin.

Tek anlam veremediğim şey,

Sara diriltme havuzuna girip canlanıyor tamam.

Ama diriltme havuzu hala canı çıkmamış insanlarda uygulanmıyor muydu?

Öte yandan Nyssa,Laurel ve en önemlisi Oliver Sara'yı bu havuza bırakmaz mıydı?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ray ve Sara için izlerim kesin.

Tek anlam veremediğim şey,

Sara diriltme havuzuna girip canlanıyor tamam.

Ama diriltme havuzu hala canı çıkmamış insanlarda uygulanmıyor muydu?

Öte yandan Nyssa,Laurel ve en önemlisi Oliver Sara'yı bu havuza bırakmaz mıydı?

Dizi boyunca Sara'yı oraya koyamazlardı çünkü koymak için karşılığında vericekleri bir şey yoktu. O havuzda özel yani her önüne gelen giremiyor öyle :D oliver Malcom'a rıca etmiştir oda sokup çıkartmıştır havuza :mrgreen:

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Çok güzel olacak diye düşünüyorum. :D

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ronnie var mı?

Fragmanda Firestorm diyor ama Ronnie'den eser yok.

Demek ki Ronnie ile Martin ayrılacak kesin çizgilerle.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Bence ayrılmama ihtimali daha fazla gibi.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ya beyler noluyoruz bi yavaş bi sakin, ben DC Comics sevmiyorum dediğim her an neden sürekli DC'yi seveceğim diziler piyasaya çıkmak zorunda oluyor :D Hadi onu geçtim bunu fragmanında resmen Arrow ve Flash'la ilgili bissürü spoiler yemiş oldum resmen. Ayıptır, günahtır :D

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Atom son anda patlama olmuştu , burada yaşıyor ?

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arrow, the flash bir de legend of tomorrow'u topla hatta smallville'i de topla bir DareDevil dizisi etmez.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
arrow, the flash bir de legend of tomorrow'u topla hatta smallville'i de topla bir DareDevil dizisi etmez.
Daredevil bir Marvel dünyası ürünü. Orada hayali şehirler yok. Her şey gerçek dünyada geçiyor. Belki de bu yüzden daha gerçekçi geliyor bize. DC dünyasını ben de sevmem ama haksızlık etmemek lazım bu dizilere. Gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz, o ayrı mesele.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Arrow'un 2. sezonunu çıkarırsan haklısın.
Bana göre DC her türlü daha iyi. Sinemada ve televizyonda Marvel kadar başarılı değil bu bir gerçek fakat karakter derinliği konusunda Marveli her türlü tokatlar bu da yadsınamaz. Batman bile yeter tek başına.
Hatta Marvelin DC'den çaldığı karakterler vardır. Gerçi ikisi de birbirinden çalmış ama Marvel biraz daha fazla.

ykp25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet güzel olabilir. En son laurel mi nedir o arkadaş bağırdığında diziden soğumuştum.. Yani ne bilim cıcığını çıkardılar bence.... izlermiyim bilmiyorum bi kaç bölüm ilerlemesini bekleyip nabza göre hareket edicem sanırım.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Evet güzel olabilir. En son laurel mi nedir o arkadaş bağırdığında diziden soğumuştum.. Yani ne bilim cıcığını çıkardılar bence.... izlermiyim bilmiyorum bi kaç bölüm ilerlemesini bekleyip nabza göre hareket edicem sanırım.
Flashi izlemediysen neden bagirdigini anlamayabilirsin. Spoiler vermek istemiyorum ama Flash'da bi bölüm onunla ilgiliydi.

ykp25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flashi izlemediysen neden bagirdigini anlamayabilirsin. Spoiler vermek istemiyorum ama Flash'da bi bölüm onunla ilgiliydi.

Hacı anlamadığımdan değil. Direk o kadın beni soğutuyor. Bağırınca ağzına tokadı basasım geliyor :)