Arnavutköy'de Bir Eczane

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ercenk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir eczanenin camında ilaçtan başka ne görmeyi beklersiniz? Herhalde bunları değil.. HABERTURK.COM Muhabiri İbrahim Şahin bu fotoğrafı İstanbul'un güzide semtlerinden Arnavutköy'de çekti.. Abdül Macit Mete Eczanesi'nin camında sağlıkla ilgisi olmayan şu gazete küpürleri var..

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bu eczaneye girip kasa kasa Condom alıp hayır diye dağıtacaksın ergen gençlere işte,deli ediyorlar adamı :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Ercenk dedi ki:
Bir eczanenin camında ilaçtan başka ne görmeyi beklersiniz? Herhalde bunları değil.. HABERTURK.COM Muhabiri İbrahim Şahin bu fotoğrafı İstanbul'un güzide semtlerinden Arnavutköy'de çekti.. Abdül Macit Mete Eczanesi'nin camında sağlıkla ilgisi olmayan şu gazete küpürleri var..

O da sizin gibi benim gibi bir insan değil mi? O da bu ülkenin vatandaşı değil mi? Elbette o da fikrini beyan edecek, o da siyasete katılacak. Neden rahatsız olunuyor bunda? Neden halktan korkuyorsunuz?

laiktürkiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Ercenk dedi ki:

O da sizin gibi benim gibi bir insan değil mi? O da bu ülkenin vatandaşı değil mi? Elbette o da fikrini beyan edecek, o da siyasete katılacak. Neden rahatsız olunuyor bunda? Neden halktan korkuyorsunuz?

Biz vaikt gazetesinn yazarınıda biliriz elmacik biz başörtü allah diyipte neler yaptıklarınıda çok iyi biliriz alkol günahtır diyipte kıyı altından alkol alanlarıda gördük bilirizde savunacagın insanları dogru seç laik türkiye cumhuriyeti burası özgürluk var ama bu şekilde özgürlük asla olmucak gün gelicek herşeyin hesabı sorulacak o cam indirilecek AMPULUN VOLTAJINI DÜŞÜRDÜK ARTIK PATLATMAYA GELDİ SIRA........

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Hey gidi. :) Burada eczacıyı konuşuyoruz, niye gerildin bu kadar? :) O eczacı bence senden daha müstehak saygıya. Hakkımda bir şey bilmiyorsun, onun hakkında da birşey bilmiyorsun, öyle palavralar uydurmuşsun ki, neredeyse inandıracaksın. :)

Bana ne Vakit gazetesinden, Allah deyip içenden? Ayrıca zaten sana ne de? Nereden nereye getirdin konuyu.. Oldu olacak Yimpaşın içini sen boşalttın, Sümerbank'ı sen hortumladın de rahatla. :)

Kimi savunmaktan bahsediyorsun sen şahıs? Ampulden bana ne? Bu kadar alçalmayın artık, birinin ampülü patlarken Türkiye'nin altına da dinamit atıyorsunuz ya artık nefes tüketmeyelim bu konuda, çünkü Türkiye laik değildir, asla da olamayacaktır. Çünkü bu ülkede dini siyasetten asla düşürmeyen CHP gibi partiler ve din oyuncağı olmuş takipçileri her zaman olacaktır.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Ercenk dedi ki:

Bunu dükkanının camına asması normal mi? Her dükkan sahibi kendi dükkanının camında fikrini beyan etse olur mu ? Mesleğini yaparken bu konularda ki hatta mesleği dışındaki düşünceleri beyan etmemeli kanımca.Dozunu ayarlayamadı mı yoldan çıkabilme ihtimali çok yüksek çünkü.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Herkes gün içerisinde mesleğini icra ediyor zaten. Örneğin şu anda ben çalışıyorum, siyasi fikrim olmamalı mı çalışıyorum diye? Ya da mesai saatinde siyasi fikir konuşulmaz diye bir uygulamamı getirmemiz lazım? Yapma şimdi Kripto. Dozunu ayarlayamazsa yanlış yerlere gitme ihtimali vardır doğrudur, ama kimseyi siyasi fikrini ifade etmekten alıkoyamazsın, en azından kanunlarımız bunu söylüyor. Adam eczacıysa o da senin benim gibi bu ülkenin vatandaşı değil mi yani? O da oy kullanıyor, onun da bir hayatı var, onun da çoluğu çocuğu ve sairesi var, o da insan..

Şu da var, Cumhuriyetten bir şeyler de yazabilirdi oraya. Ancak sen de çok iyi biliyorsun ki oı zaman bu kadar tepki almazdı. ;) Lütfen adaletli olalım. Ben olsaydım ona da aynı fikirle yaklaşırdım.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Ard arda yazılan mesaj silinmiştir. Bu konu üyelerin birbirleri ile tartışmaya girmesi ya da konunun farklı boyutlara gelmesi halinde sonlandırılacaktır.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Herkes gün içerisinde mesleğini icra ediyor zaten. Örneğin şu anda ben çalışıyorum, siyasi fikrim olmamalı mı çalışıyorum diye? Ya da mesai saatinde siyasi fikir konuşulmaz diye bir uygulamamı getirmemiz lazım? Yapma şimdi Kripto. Dozunu ayarlayamazsa yanlış yerlere gitme ihtimali vardır doğrudur, ama kimseyi siyasi fikrini ifade etmekten alıkoyamazsın, en azından kanunlarımız bunu söylüyor. Adam eczacıysa o da senin benim gibi bu ülkenin vatandaşı değil mi yani? O da oy kullanıyor, onun da bir hayatı var, onun da çoluğu çocuğu ve sairesi var, o da insan..
Bahsettiğim şey fikri beyandan alıkoymak değil.Sadece dozunu ayarlayamayacaklarından emin olduğum için fikri beyandan kaçınmak.Benim için sorun yok camına as asacağını karşı grup gelsin bassın dükkanı kanun da alsın hepsini içeri.Benim istediğim bunun olmaması,hani zaten havalar sıcak kürece ısınıyoruz,fikri beyan ederken ipi fazla geriyoruz bazen.

laiktürkiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Emin olun orada Atatürkle ilgili bir yazı olsaydı çagdaş Cumhuriyetle ilgili bir yazı olsaydı Darbeci diye içeri alırlardı.... LAİKLEREKON operasyonları yaptılarya.. :)