Ercenk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Ercenk dedi ki:Bir eczanenin camında ilaçtan başka ne görmeyi beklersiniz? Herhalde bunları değil.. HABERTURK.COM Muhabiri İbrahim Şahin bu fotoğrafı İstanbul'un güzide semtlerinden Arnavutköy'de çekti.. Abdül Macit Mete Eczanesi'nin camında sağlıkla ilgisi olmayan şu gazete küpürleri var..
Elmacik dedi ki:Ercenk dedi ki:Bir eczanenin camında ilaçtan başka ne görmeyi beklersiniz? Herhalde bunları değil.. HABERTURK.COM Muhabiri İbrahim Şahin bu fotoğrafı İstanbul'un güzide semtlerinden Arnavutköy'de çekti.. Abdül Macit Mete Eczanesi'nin camında sağlıkla ilgisi olmayan şu gazete küpürleri var..
O da sizin gibi benim gibi bir insan değil mi? O da bu ülkenin vatandaşı değil mi? Elbette o da fikrini beyan edecek, o da siyasete katılacak. Neden rahatsız olunuyor bunda? Neden halktan korkuyorsunuz?
Bunu dükkanının camına asması normal mi? Her dükkan sahibi kendi dükkanının camında fikrini beyan etse olur mu ? Mesleğini yaparken bu konularda ki hatta mesleği dışındaki düşünceleri beyan etmemeli kanımca.Dozunu ayarlayamadı mı yoldan çıkabilme ihtimali çok yüksek çünkü.Elmacik dedi ki:Ercenk dedi ki:Bir eczanenin camında ilaçtan başka ne görmeyi beklersiniz? Herhalde bunları değil.. HABERTURK.COM Muhabiri İbrahim Şahin bu fotoğrafı İstanbul'un güzide semtlerinden Arnavutköy'de çekti.. Abdül Macit Mete Eczanesi'nin camında sağlıkla ilgisi olmayan şu gazete küpürleri var..
O da sizin gibi benim gibi bir insan değil mi? O da bu ülkenin vatandaşı değil mi? Elbette o da fikrini beyan edecek, o da siyasete katılacak. Neden rahatsız olunuyor bunda? Neden halktan korkuyorsunuz?
Bahsettiğim şey fikri beyandan alıkoymak değil.Sadece dozunu ayarlayamayacaklarından emin olduğum için fikri beyandan kaçınmak.Benim için sorun yok camına as asacağını karşı grup gelsin bassın dükkanı kanun da alsın hepsini içeri.Benim istediğim bunun olmaması,hani zaten havalar sıcak kürece ısınıyoruz,fikri beyan ederken ipi fazla geriyoruz bazen.Elmacik dedi ki:Herkes gün içerisinde mesleğini icra ediyor zaten. Örneğin şu anda ben çalışıyorum, siyasi fikrim olmamalı mı çalışıyorum diye? Ya da mesai saatinde siyasi fikir konuşulmaz diye bir uygulamamı getirmemiz lazım? Yapma şimdi Kripto. Dozunu ayarlayamazsa yanlış yerlere gitme ihtimali vardır doğrudur, ama kimseyi siyasi fikrini ifade etmekten alıkoyamazsın, en azından kanunlarımız bunu söylüyor. Adam eczacıysa o da senin benim gibi bu ülkenin vatandaşı değil mi yani? O da oy kullanıyor, onun da bir hayatı var, onun da çoluğu çocuğu ve sairesi var, o da insan..