pc için be kanka
PUBG Mobile ve Call Of Duty Mobile dışında hepsi PC için zaten ve bu arada android oyunlarını da GameLoop kullanarak oynayabilirsinpc için be kanka
Cod mobile neyse ama Pubg mobile çöp oyun bana göre.PUBG Mobile ve Call Of Duty Mobile dışında hepsi PC için zaten ve bu arada android oyunlarını da GameLoop kullanarak oynayabilirsin![]()
?Cod mobile neyse ama Pubg mobile çöp oyun bana göre.
Valla baya sarıyo.arkadaşlarla oynayabileceğim güzel oyun önerileri varsa alabilrm
valorant başlıyacamValla baya sarıyo.
Bunu koymazsam olmaz hala oyunuyorum bide![]()
VALORANT
Riot Games VALORANT'ı sunar: Keskin nişancılığın özel ajan yetenekleriyle birleştiği 5'e 5, karakter tabanlı bir taktiksel nişancılık oyunu. VALORANT ve stil sahibi kadrosu hakkında daha fazlasıplayvalorant.com
Minecraft Java Edition
Buy Minecraft for Java Edition. Compare features and view game screenshots and video to see why Minecraft is one of the most popular video games on the market.www.minecraft.net
Az sonra linç başlıyor.
Hileci dolu.
csgoyu bu yüzden bıraktımAz sonra linç başlıyor.
Hileci dolu.
Liminç derkenAz sonra linç başlıyor.
Hileci dolu.
hesabom dedin beni kaybettinLiminç derken
Ha bide zula yı ben oynuyorum bence gayet güzel bir oyun oyuna ben 1 tl bile yatırmadım oyuna ve hesabım ful artı ful
Arkadaşım ne zulasından bahsediyorsun ya.Liminç derken
Ha bide zula yı ben oynuyorum bence gayet güzel bir oyun oyuna ben 1 tl bile yatırmadım oyuna ve hesabım ful artı ful
Birşey anlamdım ve yazım yanlışını düzelttimhesabom dedin beni kaybettin
eskiden sadece para gerekiyordu şuan da silahları oyun içi para ile alabiliyorsun eskiden öyle bişey yoktuBirşey anlamdım ve yazım yanlışını düzelttim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dilinize sakız gibi yapışmış zula para ile oynanır diye hiçde öyle bir oyun deyil
Aynen işte zulanın kendi oyun parasıyla oynayıp kasalar biriktirdim ve toplu açılış yaptım hesabım bşr anda ful artı ful oldu yanieskiden sadece para gerekiyordu şuan da silahları oyun içi para ile alabiliyorsun eskiden öyle bişey yoktu
18.50₺'lye G-MODarkadaşlarla oynayabileceğim güzel oyun önerileri varsa alabilrm