Arkadaşlarla KF2 oynadık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan /xo/
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar yaklaşık 5 gün önce KF2'ye gelen güncelleme sonrası yeni haritayı öğrenme amaçlı oynadık. [MENTION=312196]edox[/MENTION] [MENTION=64474]rozabay[/MENTION] güzel oyundu :D

[video=youtube;P2AU-pZP2JM]https://www.youtube.com/watch?v=P2AU-pZP2JM[/video]

KF2 alan arkadaşlar varsa birlikte oynayabiliriz :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Geçen yaklaşık 4 gb boyutunda güncelleme yapmaya çalışıyordu akk olduğu için iptal ettim indirmeyi. Yazın oynadığımda en başta haritalar güzeldi daha sonra her oyuna girişimde farklı bir harita yükleyip orada oynamak zorunda kalıyordum ve haritalar giderek berbat hale geliyordu. O yüzden yaklaşık 1.5 aydır oynamıyorum, umarım gelen güncelleme oyunu adam etmiştir.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Güncellemede 2 yeni harita, Firebug, Demolitions perkleri geldi. Ayrıca Siren artık daha çok vuruyor ve canı daha fazla. Hans'ı alt etmek daha kolaylaşmış ve oyuna 5-6 adet yeni şarkı geldi, eski KF1 oyununun ana şarkısını da eklemişler. Ben beğendim açıkçası. Ayrıca yeni silahlar da geldi tabi ama şu an için silah seçenekleri az.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Yanlış hatırlamıyorsam nihai sürüm değil zaten. Açık beta gibi bir durumda oyun. Biraz daha gelişmesi gerektiğini düşünüyorum. Yapay zeka içinde bir güncelleme gerekiyor. En son oynadığımda çatılara çıkabildiğimiz bir harita vardı. Bir çatıdan diğer çatıya tahta üstünden geçemiyorlar :D çoğu aşağıya düşüyor zombilerin. Payday kadar olmasada arkadaş ortamı isteyen bir oyun.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben şahsen yeni haritaları beğenmedim. Bildiğin zifiri karanlık, düşmanın nereden gelip saldırdığı belli değil.. outpost ve paris haritası haricindeki diğer mapler hoşuma gitmiyor.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ben şahsen yeni haritaları beğenmedim. Bildiğin zifiri karanlık, düşmanın nereden gelip saldırdığı belli değil.. outpost ve paris haritası haricindeki diğer mapler hoşuma gitmiyor.

Belki de F tuşunu kullanmanı hatırlatmak içindir :D