arkadaşlar

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ben 2 yıllık kız arkadaşıma aşık oldum. Ama o bilmiyor. söylemek istiyorum ama benim ağızdan bir söz çıkmıyor. bir yardım edin sdn abla. :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bu konuyu burada sorabildiğine göre henüz gerçek aşkı yaşayacak kadar olgunlaşamamışsın:)

Tamam bu senin tercihin ama insan böyle özel konuları sanalda da olsa paylaşmaz..

Bu da benim düşüncem..İnşallah seni ihya edecek mesajlar alırsın..

Aşk iki kişiliktir....

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ona Birinden Çok Hoşlandığından Bahset . Belli Et Duygularını O da kim diye Sorarsa Söyleme Bir Süre . Sen ne düşünüyorsun gibisi şeylerden bahset . Senin yokmu Etkilendiğin kimse filan de . Öyle Mesajlaj Bir Süre . Sonra Zamansız Bi Şekilde pat Diye Bir Mesaj At o Hep Bahsettiğim Kişi Aslında Sensin de .! Sonra hiç bir Mesaj yazma 1-2 gün Bekle (Kızlar ısrarcı erkeklerden nefret eder) Eğer Olumlu dönmesse Ben Duygularımı içimde Saklıyacağımı Dışımda kalsın istedim Sende bil istedim dersin.! Biraz da kendinden aptallaşmadan kat bişeler Dik dur her Zaman :)

Sorun Halolur . Ben Hep Bu Yöntemle Belli ettim Duygularımı Şimdi En Son Belli ettiğimle Evliyim . Çokda Etkilidir :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İnternette araştır kıza önce cepten yavaş yavaş mesajlar yolla nasılsa kanka olmuş sayılırsın samimi isen mesajlar yolla aşk meşk konularından daha çok bahset ona güzelsin diye iltifatlar falan yap sık değil ama belki anlayabilir sonra araştır internetten taktik bul kendine sonra şap diye söyle..

Benimle çıkar mısın bebek:D(Bebeği at ordan öyle de:D)