Arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim

crazyejder2628

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ASUS N550JX-CN044D bu laptopu almayi dusunuyorum sizce almalimiyim kullanan veya alan varmi memnunmu değilmi belirtir senin cok sevinirim simdiden tesekkur ederim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
ASUS N550JX-CN044D bu laptopu almayi dusunuyorum sizce almalimiyim kullanan veya alan varmi memnunmu değilmi belirtir senin cok sevinirim simdiden tesekkur ederim.
Ben kullanıyorum 3000 civarı bir fiyata almıştım zamanında .
Ekran karti guzel hafıza oyi eksi yani ssd olmaması bir de rami 4+4 direk 8 olsa ekstra ram alip takabilirdin. Onun disinda ilk aldığımın cd rom u bozuk çıktı. Degistirdiklerinin hard diski bozuk çıktı. Hard disk değişti. Temmuzun sonunda aldığım laptopu eylülde kullanmaya başladım.
Bu da sıkıntı sayılır mi bilmiyorum

crazyejder2628

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anliyorum ya kime sorduysam bu makina canavar diyor ama kullanan birine sormak daha mantikli geldi isinma cok yapiyormu performansi nasil hizi nasil bunlari merak ediyorum dediklerin ufak tefek sorunlar baya iyi dediler model yani asus hakkinda bende bunu buldum islemci ve ekran karti ustune dostum zaman ayirdigin icin tesekkur ederim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Anliyorum ya kime sorduysam bu makina canavar diyor ama kullanan birine sormak daha mantikli geldi isinma cok yapiyormu performansi nasil hizi nasil bunlari merak ediyorum dediklerin ufak tefek sorunlar baya iyi dediler model yani asus hakkinda bende bunu buldum islemci ve ekran karti ustune dostum zaman ayirdigin icin tesekkur ederim
Performansı dengeli, ağır grafikleri oyunlarda yazın ısınma yapıyor, Oyunları genelde en yüksek ayarlarda oynuyorum. Ben de memnunum tavsiye ederim

crazyejder2628

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkur ederim zaman ayirdigin icin tekrardan siparisini verdim.