Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriArkadaşlar Uzun Yıllardır Fixnet Kullanıyorum.
Çok firma kullandım. Telekom, kablonet, Netspeedde kullandım orada da sorun yaşamadım. Adam akıllıdan kasıt hangisi mesela ben 5 yıl kablonet kullandım sürekli hız düşmesi ve kopma yaşıyordum. sırf ucuz diye yıllarca kullandım, sorunu da kabul ediyorlardı. Sonra bıraktım gitti. Telekom fiyatları kol gibi artı birşey olduğunda engelleme yavaşlatma yapıyor. Arkadaşım süperonline kullanıyordu onu da geçirdim bana dediği Allah razı olsun ben internet kullanmıyormuşum her yer yasak yavaş ve streamline da yavaşlatmaları var. Bu iş isim bilinmesiyle olmuyor maalesef.
Kalın sağlıcakla.
İsmi duyulmamış internetlerdi demek istediğim. Sonra bir İSS var, yakın zamanda kapatıldı. Şimdi adını vermeyeyim, bilmem ne net adı. Onun gibi yarı yolda bırakırlar sonra.
yani hizmet alamayıp para vermektense, parayı verip hizmeti alırım o da işin şansı artık. Size instagram kapalıyken ben giriyordum. Sizin wp çalışmıyorken bende çalışıyordu. Arlıtken firmayı araştırdım. Kendi yurtdışı çıkışları olduğu için telekomun kafasına göre yavaşlatma ve engellemelerine taklmıyormuş. Btk engellemeri hariç tabi. Comnet derse onun batacağı çoktan belliydi piyasanın altında satıyordu. millet 400 satarken 200 e satarsan batarsın tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani hizmet alamayıp para vermektense, parayı verip hizmeti alırım o da işin şansı artık. Size instagram kapalıyken ben giriyordum. Sizin wp çalışmıyorken bende çalışıyordu. Alırken firmayı araştırdım. Kendi yurtdışı çıkışları olduğu için telekomun kafasına göre yavaşlatma ve engellemelerine takılmıyormuş. Btk engellemeri hariç tabi. Comnet derse onun batacağı çoktan belliydi piyasanın altında satıyordu. millet 400 satarken 200 e satarsan batarsın tabi
Siz de diğer issleri kötüleyip 4 büyüğe yönlendirmeye çalışan bir grup var onlar gibisiniz bilemedim. yani sizin bakışınıza göre herkes şirket yetkilisi herkes troll bir sürü insan yazıyor onlarda troll. Hatta siz bile olabilirsiniz. Sürekli yazıyorsunuz.
Diğer 4 büyüğe yönlendirmiyorum. Herkes istediğini kullanabilir. Sadece biraz garantici adamımdır. Sorun yaşamayacağım bir firmanın internetini kullanmak isterim. Foruma kayıt tarihiniz 4 sene önce ve ilk mesajınız da bu olunca insan şüpheleniyor.
Ne olmalıydı mesela mesajım? Ona göre girip yazalım. Başlarda başka birşeyler yazıp öyle mi gelseydim. O zaman troll yaftası yemeyecek miydik yani? Yönlendirmiyorum dediğiniz mesaj yukarda "Adı bilinmedik internet markalarına pek bulaşmayın derim. İnternet, günümüzde gerekli bir ihtiyaç. Parasını verip adamakıllı İSS alın." yazıpta kim ne alırsa alsın demek algı yönetmeye çalışmaktır. Neyse daha birşey yazmıyorum. Beğen alır beğenmeyen başka firmaya da bakar. Ha bu arada dediğim gibi Netspeed de çok güzel firmadır, onu da tavsiye ederim.
Netspeed de kullandım, gayet iyi firmadır. Benimki de sadece tavsiye niteliği taşıyor. İsteyen istediğini kullansın. Ben tercih etmiyorum. Tercih edenlerin de kendi sorunu.
Bende tavsiye olsun diye yazdım illa alın demiyorum. Alternatif firmalar biterse tekel olur. Tekel olursa fiyatta artar kalite düşer. İyisi kötüsü olacaktır. Alternatif iyidir.