MrBronze
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar bu ay telefon almayı düşünüyorum ama ; Sizce İ Phone 4S'mi Samsung Galaxy 3'mü :huh:
Arkadaşlar ben zaten ikisinin arasında kaldığım için , özelliklerini karşılaştırdım ve s3'te karar kıldım ama bide size sorayım dedimS3 tabiiki.
Htc One x alma ihtimalim 0 çünkü siparişi verdim ilk yorumdan sonraS3 ün yanında 4S tüplü televizyon gibi duruyor tartışmasız dünyanın en iyi teli galaxy s3 sonra htc one x gelir...
Tamam, teşekkür ederim hepinize arkadaşlar4s ve s3 arasında kaldıysan tabikide s3
Yok zaten özellikleri karşılaştırdım Galaxy üstün geldi, Bide size sormak istedimBu Da Soru Mu Dostum ? S3 Tabi
Yok zaten özellikleri karşılaştırdım Galaxy üstün geldi, Bide size sormak istedim
Hepinize Görüşleri için teşekkür ederim arkadaşlar , Siparişi sabahın 7'sinde verdim zaten
Yok zaten özellikleri karşılaştırdım Galaxy üstün geldi, Bide size sormak istedim
Hepinize Görüşleri için teşekkür ederim arkadaşlar , Siparişi sabahın 7'sinde verdim zaten
İsveçli ollayını anlatacak
Dünyadamısın arkadaşım bu telefon konusu
Arkadaş o değilde bide samsung'damı araba olarak algılanırahahaha Adam Araba Sandı
Arkadaş o değilde bide samsung'damı araba olarak algılanır
Adam bide Fiat olarak algılamış Audi olsa dediğin gibi yine iyiAudi ' nin bi modeli sanmıştır
Adam bide Fiat olarak algılamış Audi olsa dediğin gibi yine iyi
O paraya fiat araba alınır demek istemiş olabilir
Bakış açısı güzel
Telefona verdiğim parayı duyanların verdiği tepkiler:
Sevgilim, ben o paraya ne güzel şeyler alırdım ayakkabı çanta vs vs,
Motora ilgi duyan akraba, o paraya motor alınır la,
Arkadaşlar, o paraya gidip laptop alınır, telefona o kadar para verilir mi olm?
Bir başka akraba, o para televizyon parası,
Vs vs vs.
Eh o arkadaş da yukarıdaki yazdıklarımın düşüncesiyle söylemiş, olay bu
Ben de genelde onlara o dediklerinde telefon özelliği(sadece arama özelliğini kastederek değil) yok ama deyince konu kapanıyor.