Arkadaşlar sizce 1660ti max q ekran kartlı pc alınır mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gdrrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
O zaman bu ürünü öneririm. Ekran kartı MaxQ değil hemde kasası Omen kasa. 8 GB RAM eklersiniz sonradan birde tam olur.

Bence PC topla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abra A5 V15.6.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook Bu o senin beğendiğinden ekran kartı olarak %250 falan daha güçlüdür.
Yüzde 250 ne kadar büyük bir fark haberiniz yok galiba. İki nesil arasında bile yüzde 20 civarı bir performans farkı oluyor zaten :D Zaten dediğiniz kartta GTX 1650 alt tarafı orta seviyeye giriş bir ekran kartı.

Son düzenleme:

Python 3.8.2

Doçent
Reaksiyon puanı
558
O zaman bu ürünü öneririm. Ekran kartı MaxQ değil hemde kasası Omen kasa. 8 GB RAM eklersiniz sonradan birde tam olur.

Yüzde 250 ne kadar büyük bir fark haberiniz yok galiba. İki nesil arasında bile yüzde 20 civarı bir performans farkı oluyor zaten :D Zaten dediğiniz kartta GTX 1650 alt tarafı orta seviyeye giriş bir ekran kartı.
Salladım .

Gdrrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19

Ben bunu max-q diye düşünüyordum ekranı kaç hz bilginiz var mı ben göremedim de

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
709
Performans olarak 1. masaüstü versiyonu 2. mobil versiyon 3. with max-q versiyon şeklinde oluyor mobile göre biraz daha düşük performans verir % olarak ne kadar fark ediyor bilmiyorum