Arkadaşlar sistem nasıl ?

fffurkan9

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
hocam sistemi topladım şuan kullanıyorum oyun için

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Hocam keşke almadan önce burada konu açsaydınız çok daha iyi sistem toplayabilirdik. Neyse hayırlı olsun artık performans olarak sıkıntı yaratmaz.

fffurkan9

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
6-7 ay oldu alalı hocam monitörü daha kaliteli alıcaktım ama bütcemi aşamadım monitör haricinde nasıl sizce

---- Mesajlar birleştirildi ----

Hocam keşke almadan önce burada konu açsaydınız çok daha iyi sistem toplayabilirdik. Neyse hayırlı olsun artık performans olarak sıkıntı yaratmaz.
artık aldık yapcak bişey yok ama şunun yerine şunu alsaydınız dediğiniz bir parçası var mı anakartı değiştirmeyi düşünüyorum mesela https://www.hepsiburada.com/msi-b250-gaming-m3-ddr4-2400-mhz-glan-killer-usb3-1-atx-p-HBV0000034HYI şunu tavsiye edermisiniz şuankiyle uyumsuzluk sorunu yaratır mı ?

Son düzenleme:

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
6-7 ay oldu alalı hocam monitörü daha kaliteli alıcaktım ama bütcemi aşamadım monitör haricinde nasıl sizce

---- Mesajlar birleştirildi ----

artık aldık yapcak bişey yok ama şunun yerine şunu alsaydınız dediğiniz bir parçası var mı anakartı değiştirmeyi düşünüyorum mesela MSI B250 GAMING M3 DDR4 2400 mhz GLAN (Killer) USB3.1 ATX Fiyatı şunu tavsiye edermisiniz şuankiyle uyumsuzluk sorunu yaratır mı ?
Yüzde yüz tavsiye ederim. Bizzat kullanmaktayım.