- Reaksiyon puanı
- 16,127
şuan ustura içine jilet takılan birşey esas ustura 40 yıl önce yapılıyordu bilenen ustura yok artık...
Gürleşirler. Epilasyondan önce bile 1-2 kez jilete vurulur ki kalınlaşsın, makine görsün diye. Çok yukarılardan vurma sakın.
Ortaokul, lise, üniversite 1'de yurtta kalmış biri olarak söylüyorum. Yapma... (belli bir uzunluğa gelmedikçe, mecbur kalmadıkça) Çünkü sonradan belirli bölgeler kalın diğerleri yumuşak olacak. Şuan fark etmesen, görmesende yüzünde ince sarı tüyler var onlar siyahlaşmadan bu işlere pek girme.Yanlız bir şey daha söyliyeceğim az önce aymada dikkatli baltımda yanaklarımda ince siyah tüyler çıkmaya başlamış siyahlığını belli ediyolar onşarı jiletle alsam gürleşirlermi
Kardeşim sakın yapma. Pişman olucaksın. Jilet vursan bile bu sefer biçimsiz çıkacak bi yerde olacak bi yerde olmayacak. Yüzün tavuk bi tarafına dönecek. Belki dinlersin. YapmaTamam öyle yapıcağım sağol
yaşın daha erken. o yaşta olmasa da olur.Arkadaşlar öncelikle merhaba benim sorunum sakal olacaktı Yaşım 16 arkadaşlarımın çenesinde ve faullerinde gözle görülür sakallar göyorum ama bende sadece bıyığım var birde nokta sakalımda 4 5 tane gözle görülür siyah kıllar var birde faullerde çok az siyah kıllar var ince ama gözle görülmüyor arkadaşlar benimde sakallarımın çıkması için doğal yöntemler varmı yılan yağı sarımsak duydum sarımsağı yapmaya başladım dün ama birde yılan yağı etkiliymiş deneyeniniz falan olduysa yazabilirmi
Bu gencin laftan anladığı yok.. Bir de nasihat edenleri azarlıyor.. Konuyu kapatın gitsin..
Bak burada abilerin sana nasihat ediyor, seni hem bu zaman için hem ileri zaman için bilgilendiriyor, sen hâlâ diretiyorsun.Kimi azarlamışım anlayamadım büyüklerime saygılıyımdor ben.
Bak burada abilerin sana nasihat ediyor, seni hem bu zaman için hem ileri zaman için bilgilendiriyor, sen hâlâ diretiyorsun.