Arkadaşlar sakal sorunum var

uasambo44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim sorunum sakal olacaktı Yaşım 16 arkadaşlarımın çenesinde ve faullerinde gözle görülür sakallar göyorum ama bende sadece bıyığım var birde nokta sakalımda 4 5 tane gözle görülür siyah kıllar var birde faullerde çok az siyah kıllar var ince ama gözle görülmüyor arkadaşlar benimde sakallarımın çıkması için doğal yöntemler varmı yılan yağı sarımsak duydum sarımsağı yapmaya başladım dün ama birde yılan yağı etkiliymiş deneyeniniz falan olduysa yazabilirmi

Reaksiyon puanı
6
Ben 20 yaşındayım çok yok varda jilet le çıktı çıkanlarda en fazla 5,6 kez jiletle oldum çenenim altında 5,6 sene önce çıkmıştı
Ama jiletle de olmuyom güzel durmuyor gibi geliyor sevmiyom makine ile sinekkaydi oluyom

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Kıldan hayır gelmez. Olduktan sonra da olmasın diye çok uğraşırsın..

uasambo44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ama herkezde çıkıyor benim eksiğim nedirde beni tedirgin ediyor

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Herkeste çıkması iyi bir şey olduğunu göstermez, askerlikten önce bence hiç uğraşma. Askerlikte daha çok sıkıntı çekersiniz.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Askerde sakal yasaktır! Hele ki yaptığınız iş yazıcılık yada üst kademe bir iş ise..

uasambo44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yalnız ben size askerlikte sakal alma işini sormadım doğal yöntemler ile sakal nasıl çıkartılır diye bir konu açtım konudan sapmassanız sevinirim böyle cevaplar almak zaten usandım.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Yalnız ben size askerlikte sakal alma işini sormadım doğal yöntemler ile sakal nasıl çıkartılır diye bir konu açtım konudan sapmassanız sevinirim böyle cevaplar almak zaten usandım.
Neden sakalınızın çıkmasını istiyorsunuz ki?Zaten sağlık probleminiz yoksa kendiliğinden çıkacaktır bence.Bir de her gün her gün tıraş olmak da zor.

hkmtrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Güzel kardeşim. 27 yaşındayım. Benim sakallarım da çok geç çıktı bütün arkadaşlarım hep jilet ile tıraş olurdu saklları olmamasına rağmen ama ben bugüne kadar 1 kere jilet ile kesmedim. Şuan bunun faydasını görüyorum. Sakallarım yumuşak ve rahatsız etmiyor. Sana tavsiyem geç çıksın hiç birşey yapma yoksa sonra baş edemezsin heryerinden sakal çıkar ve biçimsiz çıkar. Ben makine ile şuan kısalttığımda ek olarak şekil vermeye gerek duymuyorum mesela. Benden sana tavsiye.

uasambo44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hayır jilet değilde doğal yöntemler ile gürleştirme yumuşak olmasını bende istiyorum badem yağı falan gürleştiriyormuş doğrumudur

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Daha yaşın genç uğraşma çok kendiliğinden çıkıcaktır 2-3 sene sonra kurtulmak istersin emin ol

uasambo44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ama atkadaşlarımın hepsinde çıkmaya başladı bende 0 kıl

uasambo44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Askeremi gidiyoruz arkadaşım benim konuya cevap vereeniz hani...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Askeremi gidiyoruz arkadaşım benim konuya cevap vereeniz hani...

İlla sakal istiyorsan, haftada bir berbere gidip usturaylan güzel bir traş ol. Ya da kendin de yapabilirsin. Kıl kesildikçe kalınlaşır. Başka yolu yok. (Ama ileride pişmanlık yaratır) çünkü zamanı gelince , hergün hergün traş olmak gerçekten eziyet.

uasambo44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ustura yerine jilet olmazmı

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
boş ver sakalını kendi haline bırak bir gün gelecek çok fazla diye şikayet edeceksin ...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Allahtan benim gibi değilsin halin nice olurdu demek ben 26 yaşındayım hatta 27 olcak bu yıl daha yeni yeni biraz çıkıyor.Herkesin vücudu farklı ayrıca bir arkadaş anlattı senin gibi biri arkadaşı varmış kafayı sıyırmak üzere sarımsak sürmüşler yüzüne çok iğrenç çıkmış suratı süpürge gibi olmuş burdaki bu kadar insan boş konuşmuyor en güzeli doğal olanı bırak zamanı gelince adam gibi çıksın.Millet sana deneyimden bahsediyor sen atar yapıyorsun teşekkür edeceğin yere.

uasambo44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Askere gidip traş olmak ne alaka ben onu anlayamadım hem konumda doğal yöntemleriniz varsa söyleyin dedim ki konu başka yere sapıyor farkındaysan boş yere atar yaptım falan yok yazı okumakla insanların duygularını anlayamazsın teşekkürler..

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Askere gidip traş olmak ne alaka ben onu anlayamadım hem konumda doğal yöntemleriniz varsa söyleyin dedim ki konu başka yere sapıyor farkındaysan boş yere atar yaptım falan yok yazı okumakla insanların duygularını anlayamazsın teşekkürler..
Arkadaşım bak yüz bölgesi hassas bir bölgedir ne kadar doğal olsada yapacağın şey yüzde yüz sonuç vermez herkesin vücudu tepkileri farklı bunu anlaman lazım.
Sarımsak sürüp yüzünü cillop gibi yapan da var içine eden de kadınlar özellikle yüz güzelliği için neler yapıyorlar bakıyorsun daha zararlı çıkmış.
Sakal çıkınca adam olmuyorsun bunu bilmen lazım ergen olma olgun ol biraz doğal çıkması en iyisi.
Askerlikle alakası da şu 20li yaşlarda askere gideceksin o zaman eğer sakal çok çıkıyorsa hergün tıraş olmak zorundasın halbuki fazla çıkmazsa senin için daha iyi daha az zorluk çekersin.
Mesela lisede vardı bizde öyle çocuk müdür gelirdi sen niye kesmedin hocam daha dün kestim falan derdi.
Amacım tartışmak değil hala anlamadıysan alıntı da yapma bişey de yazma bana daha da söyleyecek sözüm yok benim.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Arkadaşların dalga felan mı geçiyor. Ben 18-19 yaşındayken daha tüy tüydü şuanda gayet normal. İllede istiyorsan denildiği haftada bir 2 kez üst üste usturayla kesersin, kalınlaşır. Ama pişman olursun :D

uasambo44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ustura yerine jilet olsa olurmu dalga felan geçmiyolar yav

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
uasambo44 anlıyorum ergenlik çağındasın. Sakalla ilgili kullanılan bitkisel ürünler daha çok yumuşatmaya veyahut parlaklık vermeye yarar. Öyle direkt etkili bir ürün yok. Sadece olanı daha güzel gösterirler. Sana rakamsal olarak (%50-80-90 gibi) satılmak istenen ürünlerede Kanma! Şimdi buradakilere belki kızıyorsundur askerlik örnekleri verdikleri için. Ama zamanla anlayacaksın az sabret...
Eğerki dalga geçen bir iki mal arkadaşın varsa. Salla onları. Atalarımız boşuna dememiş; kıl çok işe yarasa ....... diye

uasambo44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
uasambo44 anlıyorum ergenlik çağındasın. Sakalla ilgili kullanılan bitkisel ürünler daha çok yumuşatmaya veyahut parlaklık vermeye yarar. Öyle direkt etkili bir ürün yok. Sadece olanı daha güzel gösterirler. Sana rakamsal olarak (%50-80-90 gibi) satılmak istenen ürünlerede Kanma! Şimdi buradakilere belki kızıyorsundur askerlik örnekleri verdikleri için. Ama zamanla anlayacaksın az sabret...
Eğerki dalga geçen bir iki mal arkadaşın varsa. Salla onları. Atalarımız boşuna dememiş; kıl çok işe yarasa ....... diye

Eyvallah saol abi arkadaşlarımbaşka bir konuda dalga geçiyolardı şekillerini verdim onların daha hiç bir şekilde dalga geçemezler

uasambo44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yanlız bir şey daha söyliyeceğim az önce aymada dikkatli baltımda yanaklarımda ince siyah tüyler çıkmaya başlamış siyahlığını belli ediyolar onşarı jiletle alsam gürleşirlermi

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Yanlız bir şey daha söyliyeceğim az önce aymada dikkatli baltımda yanaklarımda ince siyah tüyler çıkmaya başlamış siyahlığını belli ediyolar onşarı jiletle alsam gürleşirlermi
Gürleşirler. Epilasyondan önce bile 1-2 kez jilete vurulur ki kalınlaşsın, makine görsün diye. Çok yukarılardan vurma sakın.