Arkadaşlar Note4 mü,yoksa G4 mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan verb1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şu sıralar telefon araştırması yapıyorum fakat hala şu soruya bir türlü yanıt bulamadım.Note 4 mü almalıyım,yoksa G4 mü?Açıkçası G4'ün beni tek cezbeden tarafı kamerası ve daha yeni bir telefon oluşu.Öte yandan da note4'ün pil ömrü ve piyasa değerinin hala çok yüksek oluşu.Öğrenci olduğum için sürekli değiştiremiyorum ve alacağım telefonun beni uzun vadede idare etmesini bekliyorum.Aradığım özellikler ise iyi bir kamera ve belki gülünç gelecek ama ses kaydını sağlam yapması.Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Yardımlarınızı bekliyorum :)

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Note 4 taby ki.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
G3 kullandım. Şuan atıştırmalık olarak Sansumg E5 kullanıyorum. Samsung iyidir. Bir iPhone olamaz ama neyse. :D

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
G3 kullandım. Şuan atıştırmalık olarak Sansumg E5 kullanıyorum. Samsung iyidir. Bir iPhone olamaz ama neyse. :D

Iphone hiç kullanmadım kullanamam gibi geliyo.Abimde de G3 var o memnun gerçi ama ben daha aktif kullanıyorum.Kafamdaki oranda %70 note4,%30 G4 ve yarın alacağım bakalım aksilik olmazsa

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
G3 her zaman elinin altında o zaman. Note 4 daha mantıklı.

I

ilksmrc

SDN Okuru
G4 ve Note 4 kullandım. G4 e geçmemin tek sebebi Note4 den daha kolay tek elle kullanılabilmesi. Özellik olarak kalemini kullanmayacaksanız note 4 mantıksız. Kalemi kullanacaksanız o zaman G4 zaten otomatikman eleniyor. Birde sakın deri kapak almayın 2 ayda kullanılmaz hale geldi. G4 ün kamerasından bazen enteresan derecede kötü performans alabiliyorum. Bence yazılımsal anlamda bir sorunu var kameranın. Ne yapacağını bazen söylemen gerekiyor. Manuel ayarları çoğaltalım derken bence bazen otomatik çekimde kafası karışıyor. Yoksa resim kalitesi Note4 den özellikle karanlık ortamlarda daha iyi.

tolgakkus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Note4 derim Samsung ve Sphone'dan vazgeçme.. :

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşım kullanıyor G4 cidden kamerası tasarımı çok güzel,bir sıkıntısını da görmemiş.Note 5in çıkmasına rağmen samsung fiyat konusunda çok düşmedi ve note5 le arasında da çok bir fark yok diye düşünüyorum.Tek sorun güncelleme fazla gelmiyor samsunga

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Şu sıralar telefon araştırması yapıyorum fakat hala şu soruya bir türlü yanıt bulamadım.Note 4 mü almalıyım,yoksa G4 mü?Açıkçası G4'ün beni tek cezbeden tarafı kamerası ve daha yeni bir telefon oluşu.Öte yandan da note4'ün pil ömrü ve piyasa değerinin hala çok yüksek oluşu.Öğrenci olduğum için sürekli değiştiremiyorum ve alacağım telefonun beni uzun vadede idare etmesini bekliyorum.Aradığım özellikler ise iyi bir kamera ve belki gülünç gelecek ama ses kaydını sağlam yapması.Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Yardımlarınızı bekliyorum :)
Kamera ve ekran haric note 4....

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kamera ve ekran haric note 4....

Ben de inceleme fırsatı tam manasıyla bulamadığım için danışmak istedim.İkisi de hemen hemen ayrı ayarda telefonlar ama ha deyince değiştiremediğimden fikrinizi almak istedim.Teşekkür ederimm :)

ios15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4 ve LG G4 kıyaslama videolarını incele derim.Hangini daha çok beğendiysen onu al.Fiyatına göre ben G3 alırım,ama Note 4de iyi telefon

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ani bir kararla note 5 aldım,yardımlarınız için çok sağ olun :)

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Ben de inceleme fırsatı tam manasıyla bulamadığım için danışmak istedim.İkisi de hemen hemen ayrı ayarda telefonlar ama ha deyince değiştiremediğimden fikrinizi almak istedim.Teşekkür ederimm :)
:) rica ederim