BossTeach
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 16
Numaramıda doğrularım ama nasıl açacağımız bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Konu açamıyorum ki nasıl sorayımDonanım Haber'e sorun..
Jdjdhdndnd???
Bu sayfaya nereden giyorsunuzBöyle bir şey çıkmıyor mu sizde?
Ekli dosyayı görüntüle 83115
Açmak istediğiniz konu neyle alakalı ise o kategoriye giriyorsunuz ve yeni konu butonu çıkıyor. Atıyorum konu dışı bir konu açacaksanız konu dışı bölümüne gidin.Bu sayfaya nereden giyorsunuz
Technopat’ı bilmemde dh forum bir konuda yardım alabileceğiniz en iyi yerlerden biri. En farklı en değişik en bilinmedik konularda bile fikri olan, pek bilinmeyen ilgi alanları yada hobiler hakkında yorum yapabilen yüzlerce üyesi var dh forumun. Mesela benimde takıldığım ‘yeni basım plaklar’ konusu var yüzlerce yorum yazılmış. Burada o tür şeyler yok. Burada telefon tavsiyeleri, pc - donanım tavsiyeleri var. Bunlar dışında diğer konularda pek hareket olmuyor. Dh forumda ise her telden insan var ve teknolojiye ve hayata dair bütün konular sık sık uplanıyor. Burada mesela pikaplar hakkında bir konu açmıştım bir tane bile cevap gelmemişti. Aynı konuyu dh de açtım onlarca cevap geldi. Hatta özelden numara verip yardımcı olmak isteyenler bile oldu. Kısaca dh in çöp olduğuna katılmıyorum. Olmasaydı eksikliğini hissederdim.
İstatistik mi tuttun, saydın mı" DH'den SDN'ye gelen çok"