- Reaksiyon puanı
- 4,618
Arkadaşlar konu yasak mı bilmiyorum ama arka planda YouTube nasıl açılır?
Arkadaşlar konu yasak mı bilmiyorum ama arka planda YouTube nasıl açılır?
Samsung kullanırken Samsung internette vardı bu özellikBenim bildiğim sadece premiuma özel bir şey o. Belki farkli Youtube eklentileriyle de halledilebilir. Bende premium var, atıyorum arkaya takılıyor.
Bu açıkmış bende ama safariden hiç denemedim deneyimiOS kullanıyorsanız çözümü anlatayım. (Youtube Premium Gereklidir)
Ayarlar > Arama çubuğu > “RiR” yazın > “Resim içinde resim” > RiR otomatik başlasın.
Ekli dosyayı görüntüle 193143
(Her türlü videoda olur (Tarayıcı) ama Youtube’da Premium lazım.)
Bu arada yapmak için ekstra birşey yapmanıza gerek yok hocam. Video açıkken direk ana sayfaya girin.Bu açıkmış bende ama safariden hiç denemedim deneyim
Kesinlikle öyle 3. Parti uygulamaları hiç kullanmadım ne androidte nede iosta, dediğin gibi e devlet var bankalar var telefon artık kişisel bir ürün herşeyin telefonda3. parti yazılımlar bunu eskiden yapıyordu. Gelecektede yapacak gibi görünüyor. Artık google da akıllanmaya başladı. Buldukça bu yazılımları engelliyor.
Benim önerim youtube premium kullanmak. Çünkü 3. parti yazılımlar google hesabınızın şifresini isteyebilirler. Çok büyük güvenlik zaafiyeti oluşturabilirler. Eskiden telefonlarda video izleyip müzik dinliyorduk. Şimdi bankacılık işlemlerinden tutup birçok güvenlik gerektiren işlemleri yapıyoruz.
Olağan üstü bir durumda yüklediğimiz uygulamaların yasal sorumlusu bizleriz.