Arkadaşlar mi band 5 mi? Amazfit bip mi?

Berat6767

Asistan
Reaksiyon puanı
66
dur kazanan.
En güzeli fiytına göre de bence haylou ls01iyi haylou ls 05 mükemmeller ama bi türkçe olsaydılar ve güncelleme geleceğe benzemiyor.ızın süre oldu hala güncelleme yok

Reaksiyon puanı
3,029
Saatlerin istediği İngilizceyi bence çok abartıyorsunuz. Sonuçta fazla bir şey yok. Hearth Monitor, Watch Face, Notifications gibi tüm saatlerde bulunan terimler var. Çözmeniz fazla sürmez.

Berat6767

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Saatlerin istediği İngilizceyi bence çok abartıyorsunuz. Sonuçta fazla bir şey yok. Hearth Monitor, Watch Face, Notifications gibi tüm saatlerde bulunan terimler var. Çözmeniz fazla sürmez.
O zaman haylou ls05? Çook fazla sevdim ama ingilizce diye bi tereddütüm var ya bide duvar kağıdı çok yok

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
En güzeli fiytına göre de bence haylou ls01iyi haylou ls 05 mükemmeller ama bi türkçe olsaydılar ve güncelleme geleceğe benzemiyor.ızın süre oldu hala güncelleme yok
polosmart aldığımda ingilizceydi şimdi Türkçe ...

Berat6767

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Ben şuan Mi Band 3 kullanıyorum, akıllı bileklikten biraz sıkıldım gibi. Onun için Haylou'ya bir şans verirdim. Hatta vereceğim.
Bağlantı sorunu falan var diyolar ama.ya ben nağapcam bee haylou ls05 ile mi band 5 arasında kaldım yaaaa....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şuan Mi Band 3 kullanıyorum, akıllı bileklikten biraz sıkıldım gibi. Onun için Haylou'ya bir şans verirdim. Hatta vereceğim.
Bi dakka sen sıkılıp değiştin yani 2 yıl kullandın ve sorunu yok muydu?

Reaksiyon puanı
3,029
Bağlantı sorunu falan var diyolar ama.ya ben nağapcam bee haylou ls05 ile mi band 5 arasında kaldım yaaaa....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi dakka sen sıkılıp değiştin yani 2 yıl kullandın ve sorunu yok muydu?
Tekrar oku lütfen. İki yıldır Mi Band 3 kullanıyorum, ama bu saatlerin kalıbından sıkıldım. Normal akıllı saatler daha iyi geliyor bu yüzden Haylou ürünlerini almayı düşünüyorum.

Berat6767

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Tekrar oku lütfen. İki yıldır Mi Band 3 kullanıyorum, ama bu saatlerin kalıbından sıkıldım. Normal akıllı saatler daha iyi geliyor bu yüzden Haylou ürünlerini almayı düşünüyorum.
Tağam herkes sağolsun kararımı verdim mi band 5 ten yana

Berat6767

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Tekrar okumaya gerek yok sıkıldığını kastettim bende