Arkadaşlar Lütfen Dikkat !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amesfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Değerli Arkadaşlar,
Son yapılan istihbaratlara göre, PKK soysuzları, büyük şehirlerde bombalama eylemleri planlıyorlarmış.
Her Türk vatandaşı gibi hepimizin çok dikkatli olması gerekiyor.
1)Otobüs, Tren, Vapur, Metro vb. istasyonları gibi yerlerde,
2)Otobüs, Tren, Vapur, Metro vb. araçların içinde,
3)Postane, Hastane, Camii, Sinema, Tiyatro, Restaurant vb. umuma açık yerlerde,
4)Beyoğlu, Bakırköy, Kadıköy, Ortaköy, Eminönü vb. kalabalık meydanlarda ve caddelerde,
Çok ama çok dikkat etmemiz gerekiyor. Şüpheli her şeyde mutlaka 155 polis imdat, 156 Jandarma imdat gibi acil telefon numaralarına bilgi vermemiz gerekiyor.
Bu dava hepimizin davası. Gün birlik ve beraberlik günüdür.
Herkesi çok daha duyarlı, çok daha dikkatli olmaya çağırıyorum. Lütfen sizlerde çevrenizdekileri uyarın.

Dağlıca'da 12 askerimizin şehit olmasına yol açan saldırının emrini 'Ape(Amca) Hüseyin' kod adlı Kadri Çelik vermiştir.Bu soysuz, kanlı terör örgütün özel kuvvetler diye adlandırılan şehirlerde bombalama eylemi yapan birimlerin başında bulunmaktadır.

Kaynak :

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Elektronik Sistemler Müdürlüğü
Özden AKYOL

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
aman Allah korusun. hain planları kendi üzerlerine patlasın inşallah.

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
haklısın amesfa vakit birlik vaktidir.kesinlikle duyarlı olup bunların önüne geçmemiz gerekiyor...

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
mavinok.ta dedi ki:
haklısın amesfa vakit birlik vaktidir.kesinlikle duyarlı olup bunların önüne geçmemiz gerekiyor...

Herkesin bu konuda hassas olması gerekiyor en ufak birşeyden dahi bile şüpelenilirse bile Polise Haber verilmesi gerekir...

narch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
FAKE MAIL cilginligi is basinda :)) bu konuyu acan arkadasin mailbox ina bu fake mail dusmus bu arkadasta paniklemis aninda sevgili arkadaslariyla paylasmak istemis.Arkadaslar Teroru lanetliyor ve kiniyoruz ama mail toplamak icin boyle dandik seylere gerek yok kaldiki teror konusunu bile kendine malzeme yapan mail avcilarina en az teror kadar lanet olsun

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şehit kanı üzerinden, Rating uğruna çabalyan kansızlara bir ünlem ve üç nokta. "Amesfa" senin için söylemiyorum, sen kendince mesajı düzenleyip yayınlamışsın. Şu Mail'i hazırlayıpda birşeylerin peşinde koşan kimselerden bahsediyorum.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Arkadaşlar amacım ortalığı velveleye vermek değil ama görmezden gelebileceğimiz bir konuda değil kaldıki istanbul gibi metropolde yaşıyoruz bugü londrada bomba patlatılıyorsa yarın İstanbuldada bu olabilir duyarlı , sağduyulu ve dikatli olmamız bizim ve sevdiklerimiz açısından önemli. Sizinle paylaştığım bu konu banada bir mail aracılığı ile geldi benim anlamadığım sizinde vurgu yaptığınız nokta şu rating ' alakasını çözmüş değilim belki insanları galeyana getirmeye çalışıyorlar bir kaos ortamı oluşturup huzursuzluk başlatmak istiyorlar deseniz anlarım ama bilmelisinizki TÜRK MİLLETİ Bu tarz şeref...szlerin oyununa gelmeyecek kadar zekiidir. Evet onların istedikleride bu ortalığı karıştırmak , üstüne basa basa söylüyorum sağduyu bizim büyük şehirlerdeki silahımız
Saygılarımla

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
narch dedi ki:
FAKE MAIL cilginligi is basinda :)) bu konuyu acan arkadasin mailbox ina bu fake mail dusmus bu arkadasta paniklemis aninda sevgili arkadaslariyla paylasmak istemis.Arkadaslar Teroru lanetliyor ve kiniyoruz ama mail toplamak icin boyle dandik seylere gerek yok kaldiki teror konusunu bile kendine malzeme yapan mail avcilarina en az teror kadar lanet olsun

Belki şuan forumdaki kurallara karşı bir hata yapıyorum ama inan şuan kadar sinirli olduğum bir an hatırlamıyorum

narch sözüm sana

evet bu bilgi bana bir mail yoluyla geldi paniklemedim bu tarz bir bilgiyi paylaştım farkındaysan kaynağıda belirttim burda konuyu paylaşmanın amacı bu tarz konularla karşılaşan arkadaşlarında yorumunu almak ve gerçekçiliğini ölçmektir bunun mail avcılığı vs. şeylerle ne alakası var ya yazdıklarına dikkat et yada yazdıklarının nereye gittiğine dikkat et terörü ne kadar tanırsın bilmem ama benimkadar tanımadığından eminim
acım bir mayının kopardığı iki bacak bir kol geriye bıraktığı iki göz yarım yamalak duyan bir kulak ve sonunda kafaya sıkılan bir kurşun
öz değil ama öz abim kadar yakın olan bir insanın draminı gözlerinle görüp yaşadım

Moderatöre : yazdıklarımda belki başkalarını kırıcı ve rencide edebilecek şeyler yazmış olabilirim bir anlık sinir kusura bakmayın

saygıları

narch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amesfa sozum sana degilki canim kardesim.sozum bu maili duzenleyenlere ve saga sola mail atanlara kaldiki sen bunu gorupte insanca burada yayinlamissin

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kaynak gösterilen kişinin bundan haberi olduğundan şupheliyim.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Selamlar arkadaşlar.

Bu "mail toplamak" için yapılmak zorunda değil illa ki.
Şu anda halk çok gereksiz bir galeyana gelmiştir ve sakinleşmesi gerekiyor. Ancak görünen o ki halkın galeyanını körüklemek ve bizleri topluca panik ortamına sürüklemek istiyorlar. Şu anda psikolojik savaşta yazık ki iç güçlerden büyük darbe almış ve sersemlemiş durumdayız. Şimdi ise tahminimce bu panikletme kampanyasını da PKK yanlısı odaklar yapıyorlar. Eğer bu tuzağa da düşer ve bu darbeyi alırsak, bir savaşı kaybetmemiz an meselesi. O yüzden sükunetimizi koruyup, dikkatimizi toplarmalı, akıldan hiç bir zaman ödün verip de öfkeye yenilmemeli.

Dikkatli olmak her zaman esastır, sadece böyle uyarılar yapıldığında değil. Bir kaç ay önce Ankara'da üzerimde siyah bir kıyafet varken ve sakalım da iyice uzamışken büyük bir koli ve elimde bir çanta taşıyordum tek başıma (bilgisayar malzemesi). Tam da Kızılay meydanından geçerken kendi vaziyetimden kendim bile rahatsız oluyordum. Nitekim herkes de dönüp bana bakıyordu, sonra bakışını alamıyordu. :) En son dinlenmek için kutuyu ve poşeti bıraktığımda bir ağacın dibine, herkes durdu, sohbet edenler sohbeti kesti, bana bakıyorlar. Ayrıca cebimden kredi kartlarım, kimliğim vs döküldüğü için onları toplamak zorundayım. Kutuyu terk ederken öyle taklalar attım ki bırakıp kaçacağımı sanmasınlar diye.. :)

Demem o ki, sakin olun. Şüphe içinde olduğunuz herhangi bir durumu, mutlaka önemseyerek kolluk kuvvetlerine bildirin. PKK yanlısı birini gördüğünüzde linç edin (bu aramızda kalsın). Ama nereden bileceksiniz işte her zaman. :( O yüzden öfkenize yenik düşüp yanlış kararlar vermeyin.

Sevgiler.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
narch dedi ki:
amesfa sozum sana degilki canim kardesim.sozum bu maili duzenleyenlere ve saga sola mail atanlara kaldiki sen bunu gorupte insanca burada yayinlamissin

Narch, sanırım bir yanlış anlaşılma oldu ,bu şerefszlrn amacı kardeşi kardeşe düşürmek AMA BAŞARAMAYACAKLAR yapamayacaklar

zakentli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Devletler ve Milletler bulunduğumuz şu uzay çağında saddece insanların mutluluğu için ne gerekiyorsa onun projelerini yaparken aklını bu çalışmalara yönlendirirken hala kaba kuvvet insan öldürme gibi feodal kalıntı izleri sürdüren hayattan nasibini almamış zavalı insanlara üzülüyorüm.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bombaları ellerinde patlar inşşşşşşşş....

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tabi bunlar ciddi işlerdir ama bu maili yayanlarda bu maili 25 kişiye gönderin microsoft size para göndersin, veya hollandada bi kız kuranı yırttı bu hale geldi (o kız resmi aslında bir heykeltraşa ait ve bu heykeltraş kadın resmi sitemde yayınladım bu yalan maillere alet olacağını bilmiyodum dedi) diye yalan mailler atıp sizin mail adresinizi toplayıp bunları satan kişilerdir.Sonra niye çindeki adamdan bile spam geliyor adresimi nerden bulmuş daha yeni açmıştım adresimi falan demeyin.Her gelen maili fazla dikkate almayın bence.Siz birilerine yayınca adresleriniz spama gidiyor..Hiç terör saldırısı olacak olsa teşkilat bunu size haber verirmi sanıyosunuz...Hemde maille... ^^