Arkadaşlar joomla konusunda yardım istiyorum

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
joomla sitemde (1.5.3) sayfada indir yazısını bir linke yönlendirdim ama sitemi ziyaret eden kişi o indir yazısına tıkladıgında üye olmadan indiremeyecegini belirtmek istiyorum nasıl yapabilirim. kısaca tıklayacak ama uyarı çıkacak üye olmadan indiremezssin diye? teşekkürler.

Reaksiyon puanı
189
bole siteleri hiç sevmiyorum. bence oyle kalsın kimse sevmiyor bu tip şeyleri...

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Böyle kalsın derken üyelik işinimi kimse sevmiyor? Ama kaç gişinin indirdigini kaç kişinin yararlandığını bilmek istiyorum birde genelde benim öğrencilerim olacağı için daha iyi olur o nedenle öğrenmek istiyorum?

Reaksiyon puanı
189
sen bilirsin ben uyardım. alternatif olarak linkler için sayaç yapabilirsin kaç kişinin o link tıkladığını da görmüş olursun...

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lütfen biliyorsan söyle hem butun kısımlara koymayacagım bazı bölümlere sadece, biliyorsanız lütfen söyleyin.

Reaksiyon puanı
189
yok bilmiyorum da ben sadece fikirlerimi aktardım. genelde bir çok kişi bu yerlere sahte mail adresleri ile üye olup işlerini bitirip çıkarlar (yani ben mesela) o yüzden bence hiç gerek yok...

kerimsarigul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle aynı konuyu farklı başlıklarla iki kez açmışsınız forum kurallarını tekrar incelemenizi tavsie ederim.

İkinci olarak diğer konu açtığınız yere cevap yazmıştım aynısını buraya da ekliyorum... İnşallah size yardımcı olur..

Direk link üzerinden yani indirme linki üzerinden üye olmasını belirten bi sistem var mı bilmiyorum eminim vardır. Fakat şu şekilde de yapabilirsin. Ayrıntılara tıkladığında üye olmasını belirtebilirsin. Yani önce girişe bilgi verirsin link ayrıntılarda olur kişilerin haberin devamını görebilmesi için de üyelik gerekli kılarsın. O şekilde bir çözüm oalbilir. Örnek olarak www.joomlasite.eu
burada da indirmek için üyelik gerekiyor ama üyeliğin gerekli olduğunu ziyaretçi ayrıntılara tıkladığında görüyor. zaten eğer ziyaretçi üye değilse link direk olarak devamını okumak için üye ol diyor...