Kdjdvkdvmdf
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Bu neden kaynaklanır acaba orjinal iphone6 diyorlar.
cihaz kapalı kutu arkadaşımla alacağız 1000 lira civarı sıfıır ürün bir tanıdığımızda telefoncu aynı yerden alıyor ürünü ekran açılırken farklı bir amblem olduğunu söyledi imei falan atılıyor mu bu cihaza acabaNasıl yani amblem...Normalde sadece apple logosu çıkıyo sonra direk ekran geliyo...
tam biz de bilmiyoruz işin aslı normalde iphone açılırken apple işareti oluyor ya bu cihazda farklı bir şeyler yazıyormuşhangi telefon amblemi? tasfir edebilir misin? yada varsa bir fotoğrafı daha iyi olur.
İyide telefoncuda bu cihazı 1000 liradan alıp 2000 liradan satıyor faturalı cihaz olarak geliyor bunu kime sorduysam bilemiyor telefoncu dükkanı olan adam da satamazki bu cihazı problemli bir cihazsa bende böyle düşünüyorumAman hocam 1000 lira civarıysa sakın bulaşma bu Kore, Japon, Çin filan diyolar ya hani birebir aynısı diye muhtemelen onlardandır...Verdiğin paraya yazık olur...
yukarı da arkadaşlar belirtmiş ben de ekleyeyim iphone sahibi olmak güzel bir duygu fakat dolandırılmak hiç de hoş değil benim size nacizane tavsiyem hiç bulaşmayın şayet iphone 6 amerika da bile 549$ (1650₺)tam biz de bilmiyoruz işin aslı normalde iphone açılırken apple işareti oluyor ya bu cihazda farklı bir şeyler yazıyormuş
Ben nasıl anlayabilirim orjinal ile çakma olayını bir de imei falan atılıyor mu bu cihazlaraTelefoncular replika ürün satabiliyor...Problem olarak değil orjinallik olarak iphone değildir yoksa o telefonlardan da ülkemizde kullanan çok insan var...Kısa vadede sorun çıkarmayabilir ama yine de siz bilirsiniz...
Çakma olanlarda Apple app store bulunmuyor. Ya Google play store oluyor yada başka bir mağaza oluyor.Ben nasıl anlayabilirim orjinal ile çakma olayını bir de imei falan atılıyor mu bu cihazlara
1000 tl ye iphone 6 olmaz kardeşim kendi vatanında bile 549 dolar ucuza lüks kullanacam diye paranı heba etme neye yetiyorsa onu al daha iyi.Bu neden kaynaklanır acaba orjinal iphone6 diyorlar.