Arkadaşlar iphone6 da ekran açılırken farklı bir telefon amblemi

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bu neden kaynaklanır acaba orjinal iphone6 diyorlar.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Nasıl yani amblem...Normalde sadece apple logosu çıkıyo sonra direk ekran geliyo...

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Nasıl yani amblem...Normalde sadece apple logosu çıkıyo sonra direk ekran geliyo...
cihaz kapalı kutu arkadaşımla alacağız 1000 lira civarı sıfıır ürün bir tanıdığımızda telefoncu aynı yerden alıyor ürünü ekran açılırken farklı bir amblem olduğunu söyledi imei falan atılıyor mu bu cihaza acaba

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
hangi telefon amblemi? tasfir edebilir misin? yada varsa bir fotoğrafı daha iyi olur.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Aman hocam 1000 lira civarıysa sakın bulaşma bu Kore, Japon, Çin filan diyolar ya hani birebir aynısı diye muhtemelen onlardandır...Verdiğin paraya yazık olur...

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
hangi telefon amblemi? tasfir edebilir misin? yada varsa bir fotoğrafı daha iyi olur.
tam biz de bilmiyoruz işin aslı normalde iphone açılırken apple işareti oluyor ya bu cihazda farklı bir şeyler yazıyormuş

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Aman hocam 1000 lira civarıysa sakın bulaşma bu Kore, Japon, Çin filan diyolar ya hani birebir aynısı diye muhtemelen onlardandır...Verdiğin paraya yazık olur...
İyide telefoncuda bu cihazı 1000 liradan alıp 2000 liradan satıyor faturalı cihaz olarak geliyor bunu kime sorduysam bilemiyor telefoncu dükkanı olan adam da satamazki bu cihazı problemli bir cihazsa bende böyle düşünüyorum

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
tam biz de bilmiyoruz işin aslı normalde iphone açılırken apple işareti oluyor ya bu cihazda farklı bir şeyler yazıyormuş
yukarı da arkadaşlar belirtmiş ben de ekleyeyim iphone sahibi olmak güzel bir duygu fakat dolandırılmak hiç de hoş değil benim size nacizane tavsiyem hiç bulaşmayın şayet iphone 6 amerika da bile 549$ (1650₺)

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Telefoncular replika ürün satabiliyor...Problem olarak değil orjinallik olarak iphone değildir yoksa o telefonlardan da ülkemizde kullanan çok insan var...Kısa vadede sorun çıkarmayabilir ama yine de siz bilirsiniz...

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Telefoncular replika ürün satabiliyor...Problem olarak değil orjinallik olarak iphone değildir yoksa o telefonlardan da ülkemizde kullanan çok insan var...Kısa vadede sorun çıkarmayabilir ama yine de siz bilirsiniz...
Ben nasıl anlayabilirim orjinal ile çakma olayını bir de imei falan atılıyor mu bu cihazlara