- Reaksiyon puanı
- 4,722
Bugün gelmesi lazımdı bana gelmedi İOS 18 alan var mı aramızda?
Evet aldım kullanıyorum. Her hangi bir sorun yok. Uygulama gizleme özelliği oldukça hoşuma gitti.Bugün gelmesi lazımdı bana gelmedi İOS 18 alan var mı aramızda?
Nesne kaldırma Apple Intelligence özelliği olduğu için 15 Pro ve üstü cihazlara geldi malasef.Arkadaşlar, konuyu açarken gelmiş iOS 18. İndirdim, izlenimlerim: Pil konusunda değişme yok, daha erken yada daha uzun süre dayanmıyor, aynı. Uygulama kilitleme gelmiş, o benim için önemliydi. Bir de kişiselleştirme olarak gelişme var. Harici 17 ile aynı, fotoğraflardan kişi nesne silme gelmemiş, bilginiz olsun. Telefon iPhone 11.
Ben pil özetine bakayım dedim. Önceki ekran süresiyle karşılaştırmak için. Yüzde kısmı var ya, o uygulamayı gün içinde yüzde kaç kullandığınmış. Bende diyorum pil performansım düştü diye. Apple’ın günahını aldık boşa .dEvet aldım kullanıyorum. Her hangi bir sorun yok. Uygulama gizleme özelliği oldukça hoşuma gitti.
Ve oldukça kullanışlı olduğunu söylemem mümkün. Pil performansı bakımından pek bir fark göremedim.
Telefon İphone 14
İşte dikkat etmek gerekiyor, 8 saate yakın açık ekran süresi alıyorum genelde. Bugün deniyorum bakalım kaç saat açık ekran süresi alacağım.Nesne kaldırma Apple Intelligence özelliği olduğu için 15 Pro ve üstü cihazlara geldi malasef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben pil özetine bakayım dedim. Önceki ekran süresiyle karşılaştırmak için. Yüzde kısmı var ya, o uygulamayı gün içinde yüzde kaç kullandığınmış. Bende diyorum pil performansım düştü diye. Apple’ın günahını aldık boşa .d