Arkadaslar ikilemde kaldım destek lazım

İkilemde kaldıgım telefon modelleri :

• Samsung Galaxy S6

• Samsung Galaxy Note 4

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ferruhferman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba dostlar .
Dostlar şimdi benim bitcem 1600-1700 arası ve bu yüzden üst segment telefonlarda gözüm yok ve bu bütce çerçevesine buldugum kaliteli ve uygun telefonlardan biri Samsung Galaxy S6 bir diğeri Samsung Galaxy Note 4 . Bu belirttigim telefonların ikisini/herhangi birini kullanan arkadasların yorumlarını bekliyorum Olumlu&Olumsuz yönlerini öğrenip ona göre karar vermeyi düşünüyorum .

Teşekkürler

Kıyaslama için kaynak bulunsun diye bunu da buraya koyayım.
kiyas.la

Ayrıca Fiyatlarınıda belirteyim :
Samsung Galaxy S6 32GB -> 1.598,99 TL
Samsung Galaxy Note 4 32GB -> 1.639,00 TL

Son düzenleme:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Note 4 çok büyük bir cihaz taşımada güçlük çekeceksen bulaşma s6 da iyi cihaz ancak bataryası vasat tercih senin.
Ben illa 2si arasında tercih yapacaksam s6 alırdım batarya kötü alırsın powerbank sorun çözülür ama telefon büyüklüğü için bişi yapılmaz.

ferruhferman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Note 4 çok büyük bir cihaz taşımada güçlük çekeceksen bulaşma s6 da iyi cihaz ancak bataryası vasat tercih senin.
Ben illa 2si arasında tercih yapacaksam s6 alırdım batarya kötü alırsın powerbank sorun çözülür ama telefon büyüklüğü için bişi yapılmaz.

Aynen bende bundan konu açma geregi duydum bir çok kişi bataryada sorun oldugunu soyledi ama bu dönemde bir akıllı telefonun 1 günü çıkartması yeterli değilmidir sence ?
Daha da kötüsü 1 günüdemi çıkartmıyor ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Aynen bende bundan konu açma geregi duydum bir çok kişi bataryada sorun oldugunu soyledi ama bu dönemde bir akıllı telefonun 1 günü çıkartması yeterli değilmidir sence ?
Daha da kötüsü 1 günüdemi çıkartmıyor ?
S6yı tolga kullanmıştı sdnde resmen rezillik falan dediğini hatırlıyorum.Bu yüzden sanırım 1 günü de kurtarmıyor olması yüksek ihtimal.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Merhaba dostlar .
Dostlar şimdi benim bitcem 1600-1700 arası ve bu yüzden üst segment telefonlarda gözüm yok ve bu bütce çerçevesine buldugum kaliteli ve uygun telefonlardan biri Samsung Galaxy S6 bir diğeri Samsung Galaxy Note 4 . Bu belirttigim telefonların ikisini/herhangi birini kullanan arkadasların yorumlarını bekliyorum Olumlu&Olumsuz yönlerini öğrenip ona göre karar vermeyi düşünüyorum .

Teşekkürler

Kıyaslama için kaynak bulunsun diye bunu da buraya koyayım.
kiyas.la

Ayrıca Fiyatlarınıda belirteyim :
Samsung Galaxy S6 32GB -> 1.598,99 TL
Samsung Galaxy Note 4 32GB -> 1.639,00 TL
Bu fiyatlar nereye göre?

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Mi 5 veya s6 öneririm. Büyük telefon sevmediğim den

ferruhferman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
snapdragon 820 1500 tl değmez mi?

Çift çekirdekli ve 1080x1920 çözünürlükteki bir ekran için değmez . Ayrıca S6'daki Exynos 7420 Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2.1 GHz Cortex-A57 çoklu işlemci çekirdeğinin yanında hiç bir şey sadece ısınma yapar .

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
xiaomi mi5 o paraya değeceğini sanmıyorum ama Axon7 dersen başka ;)
Xiaomi Mi5 Fiyat/Performans canavarı. Bi incelemelerine felan bak istersen. O fiyat bandında güzel cihazlar: Note 4, Xiaomi Mi5 ve Reeder P10s. Bütçeni biraz arttırırsan Huawei P9 (İthalatçı Garantili) da güzel cihazdır benden söylemesi.
Dipnot: S6' nın pil performansı yerlerde haberin olsun.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Çift çekirdekli ve 1080x1920 çözünürlükteki bir ekran için değmez . Ayrıca S6'daki Exynos 7420 Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2.1 GHz Cortex-A57 çoklu işlemci çekirdeğinin yanında hiç bir şey sadece ısınma yapar .
Alkol falan alıyor musunuz?

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
S6 nın batarya çöp. Ben kendim kullanıyorum. Onu bi şekilde hallederim dert değil diyorsan s6 al ki note 4 de s6dan çok çok iyi değil batarya konusunda

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Edirne'deyiz alkol olmazmı ? Ayrıca konu alkolse güzel içerim o ayrı ama .

S6 daki 2k ekran ve 8 çekirdekli bir telefonla kıyasladıgınız alet HD ekranlı ve 2 çekirdekli bir telefon bunu biliyorsunuz dimi ?
Evet zaten bu yüzden sordum bu soruyu şuanda s820 en iyi işlemci 2 değil 4 çekirdek cihaz hd değil full hd ayrıca çözünürlük düşünce perfromansı artar cihazın.Üst üste koyduğumuz zaman xiaomi mi 5 s6yı tokat manyağı yapar performans konusunda bide s6da touchwiz var kıyası mümkün bile değil.
Senin dediğin şey i5 5.nesil işlemci i7 6. Nesilden daha iyi demek gibi bişey :D