ir10
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Arkadaşlar,n11den 11.11de (1500e ancak kuponla 1350ye geldi) huawei Türkiye garantili p smart aldık, satıcının kötü yorumları var ancak iyi yorumlarıda çok fazla.Konuya gelecek olursak telefon benim elime yarın ulaşacak, ancak 11.11de alan arkadaşlardan ikisi yorum yapmış satıcı diyorki garanti tarihi telefonu açıp etkinleştirmeden önce ithalat tarihi olarak gözükebilir,
Bu yorumlar beni tedirgin etti yorumların resmini aşağıya bırakıyorum verilen cevaba bir bakarmısınız böyle birşey mümkünmü? Bende telefon geldiğinde jelatini soymadan kutu dışındaki imeiden sorgulama yapacağım bir iki güne gelecektir.Satıcının günahını almak istemem ama çok duydum bu durum aklıma telefonun daha önce açılmış iade edilmiş bir telefonun yeniden jelatinlenip satılması ihtimalini getiriyor siz ne diyorsunuz
Bu yorumlar beni tedirgin etti yorumların resmini aşağıya bırakıyorum verilen cevaba bir bakarmısınız böyle birşey mümkünmü? Bende telefon geldiğinde jelatini soymadan kutu dışındaki imeiden sorgulama yapacağım bir iki güne gelecektir.Satıcının günahını almak istemem ama çok duydum bu durum aklıma telefonun daha önce açılmış iade edilmiş bir telefonun yeniden jelatinlenip satılması ihtimalini getiriyor siz ne diyorsunuz
Ekli dosyalar
Son düzenleme: