Arkadaşlar HTC ONE MİNİ Hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler, telefonumu suya düşürdükten sonra orta seviye bi telefon almak zorunda kaldım şuan amiral gemilerinin minilerine bakıyorum işte Sony Xperia ZR, Samsung s4 mini, HTC ONE MİNİ bunlar gibi ama internette çok araştırdım en iyi özelliklerin one de olduğunu gördüm işlemcisi çok hoşuma gitti 1400 4 çekirdekli işlemcisi varmış galiba sizden istediklerim bildigniz özellikleri ve fiyat tahmininde bulunurmusunuz ben htc firmasının bi açıklamasını izlemiştim nfc olmucakmış biliyosunuz metal kasa olduğu için kasaya gömmüşlerde işçilikte düşecegi için fiyatındada baya bi düşüş olacakmış benim tahminim 1000-1100 arası olur sizce arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

Duruka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 ağustosda çıkcamış kimbilir türkiyeye ne zaman gelir zamanda sıkıntın yoksa bişi diyemem bide 1200 1100 ü gözden çıkardıysan üstüne 100 200 daha koyup bi nexus4 gibi telefon alabilirsin şahsen ben telefonların minilerini çok sevmiyorum

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi bi telefonda herşey hızla bitmiyor benim için tipi ek özellikleri daha çok ön planda bakıyorum Xperia ZR de su geçirmemezlikten başka bi özelligi yok ama One de boomsound, zoe, blinkfeed, sense tv ve daha birsürü özellik var nexus 4 bana çok kalın geliyor nedense sevemiyorum o telefonu şahsen bende sevmezdim ama almak zorundayım arkadaşlar telefon agustosta degil 2 gün sonra londra da tanıtılacak temmuz sonunda türkiyede olur eylül dede renk seçenekleri gelir diye tahmin ediyorum

MaxPower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel bir telefon bence de almalısın ;):thumbup1:

Duruka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır kardeşim ağustosda çıkcak link atim istersen