Arkadaşlar flash oyunları hangi programla indiriyoruz ?

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
PEPG.jpg

Arkadaşlar bu kim milyoner ister oyununu ve diğerlerini indircem ve hangi programlarla indirebilirim ...

Reaksiyon puanı
2,148
program bilmem de ben şöyle indirdim, sayfayı aç, ctrl+u ile sayfa kaynağını görüntüle, ctrl+f ile "embed" kelimesini arat, src içinde oyunun linki var.

ya da firefox'a adblock eklentisini kur, flashların üzerinde engelle diye kulakçık çıkarır, oraya basınca flashın tam linkini görürsün

bahsettiğin oyunun linki bu
http://gator762.hostgator.com/~hepburda/oyunlar/kim_bir_milyon_ister_secure.swf

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
adblock eklentisini kurdum olmadı hocam yapamadım ...

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32

tşk ettm hocam yalnız kaydederken swf olarak kaydediyor ama firefox olarak acıyor ben bunu flash olarak acmak istiyorum onu nasıl yapacaz peki

Reaksiyon puanı
2,148

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ek olarak...

IDM de Tarayıcılardaki IDM İndirme panelini düzenle adlı menü de Aşağıdaki dosya türleri için IDM indirme panelini göster başlığı içerisine Ekle yi kullanarak SWF yazın... Artık oyunlar yüklendiğinde hemen yukarısında IDM İndirme Paneli görünecektir, aynen videolarda göründüğü gibi...

Y2Jericho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ek olarak...

IDM de Tarayıcılardaki IDM İndirme panelini düzenle adlı menü de Aşağıdaki dosya türleri için IDM indirme panelini göster başlığı içerisine Ekle yi kullanarak SWF yazın... Artık oyunlar yüklendiğinde hemen yukarısında IDM İndirme Paneli görünecektir, aynen videolarda göründüğü gibi...
olmadı

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Tarayıcı ilişkilendirmeniz yapılmamış olabilir... Yahut kullanmakta olduğunuz tarayıcı son sürüm fakat IDM eski sürüm ise tarayıcınızda eklenti uyumsuzluğu yaşıyor olabilirsiniz...

EDIT: Denedim çalışıyor...

Ā 乃ĪǤ ĿĪĒ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google Chrome ile bu işi çok kısa sürede ve kökünden halledebilirsin. Öncelikle bulunduğun flash sitede sağ tık yaparak sayfa bilgisini görüntüle diyorsun... daha sonra karşına embed ve html kodları çıkacaktır .swf olan boyutu büyük en fazla 3-4 mb olan linki seç sağ tıklayıp farklı kaydet de .swf uzantılı ise kesinlikle oyun dosyasıdır daha sonra gom player media player gibi mp3 oynatıcıların swf desteklerse onlardada oynayabilirsin programa gerek yok ve zaten programlar sonuç vermiyor hocam :)

paw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendi iniyor zaten önemli olan nerde olduğunu bulmak :)