- Reaksiyon puanı
- 2,044
Valla Bi Yan Hesapda oynayayım dedim herkes wh aimbot triggerlar falan mevlanalar çok kötü durumdaydı 1 maçta 6-7 hileci olurmu ya
sizmi hile açtınız yapmayın lütfen oyunun zevki kaçıyorbende az önce hileyle oynuyodum
ama hocam yapmayın wh güzel hile çünkü bizde biliriz kapı arkası herkese sık yani biz sonra napalım hile açmıyoruz sonra kendimi enayi gibi hissediyorumlaptobum csgo oynarken kasıyo hile açsam bile tam kullanamıom
sadece cs cz ve cs 16 wallhack kullanıyorum ama bu gerçek
senin için söz veriyorum csgoda BİRDAHA hile açmıyacamama hocam yapmayın wh güzel hile çünkü bizde biliriz kapı arkası herkese sık yani biz sonra napalım hile açmıyoruz sonra kendimi enayi gibi hissediyorum
iyi hocam 17 kere kalıcı ban ne yabazen hileye alışınca bırakmak zor oluyor
csca de neredeyse 17 kez kalıcı ban yedim ama mac ve ıp adresimi değiştirince hepsi kalktı daha düm aimbottan dolayı 1 hafta ban yedim ama şuan oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin için söz veriyorum csgoda hile açmıyacam
haklısın bende valorant oynuyorum da cs tadı yok ya valla csgo oynamak istiyorum ama olmuyor hilenin üstüne geçilmiyor csgoda hwid ban falan gelmelics go'da çok hile var ben ondan bıraktım arada valorant giriyorum.
haklısın bende valorant oynuyorum da cs tadı yok ya valla csgo oynamak istiyorum ama olmuyor hilenin üstüne geçilmiyor csgoda hwid ban falan gelmeli
Keşke bir çözüm bulunsa yıllardır hileden geçilmiyor, ama son zamanlarda daha da çok arttı. Keşke ücretsiz yapmasalardı oyunu.haklısın bende valorant oynuyorum da cs tadı yok ya valla csgo oynamak istiyorum ama olmuyor hilenin üstüne geçilmiyor csgoda hwid ban falan gelmeli
sarar bilerim cs 1.6 bende açıyodum küçükken yani çok iyidi herkesi trollyordum ama işte şimdi tekrar sarmak istemiyorum düzgün bilek ve ses kasarak oynamak istiyorum ama iste wallhack ve aimbot bu işi bitiriyorsende hile aç bak nasıl sarıyor
ama hileci çokken aç hileci yokken açma
hocam free hile çok valorantta bu kadar yokKeşke bir çözüm bulunsa yıllardır hileden geçilmiyor, ama son zamanlarda daha da çok arttı. Keşke ücretsiz yapmasalardı oyunu.
ana hesap prime ama ordada geliyor aradaPrime hesap değilse neredeyse her oyun hile geliyor. 2 aydır doğru düzgün oynamıyorum, Valorant geçtim.
Valla Bi Yan Hesapda oynayayım dedim herkes wh aimbot triggerlar falan mevlanalar çok kötü durumdaydı 1 maçta 6-7 hileci olurmu ya
ekran kartı yokmu ve biraz zor gözüküyorbu sistem valorant kaldıırmı?
x64bit işletim sitemi
4 çekirdek cpu
Oynadığım hesap Prime, şimdiye kadar 10 oyunda 1 hile gelmiştir. Kardeşimle oynadığımda (hesabı Prime değil) full hile gelmeye başladı.ana hesap prime ama ordada geliyor arada
valorantta bıktırdı ya
bence toptan ZULA ya geçelim (!)
ekran kartı yokmu ve biraz zor gözüküyor
- İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 64-Bit
- İşlemci: Intel Core i3-4150 / AMD A8-7650K veya eşdeğeri
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 730 / AMD Radeon R5 240
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
- DirectX: Sürüm 11
evet doğru bende smurflük yapam dedim bi girdim pişman oldum 5-6 hileci falanOynadığım hesap Prime, şimdiye kadar 10 oyunda 1 hile gelmiştir. Kardeşimle oynadığımda (hesabı Prime değil) full hile gelmeye başladı.
bence kaldırmaz ama deneyin bi indirin olmazsa silinekran kartı intel hd graphics yazıyor ve
kaldırmaz bencede ekran kartı olsa bi umudda miniumum lardan ama burda hiç umut yokboşa ssd nin ömrünü yemeyeyim kaldırmaz bence
prime mı hesapHerhalde bir ben değişiğim. Oyunda hile yok nerdeyse.
Prime. Ama Prime kullanmazkende o kadar hile yoktu.kaldırmaz bencede ekran kartı olsa bi umudda miniumum lardan ama burda hiç umut yok
prime mı hesap
bende 6-7 tane hile var şuan mesalaPrime. Ama Prime kullanmazkende o kadar hile yoktu.