UcuzGamer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 17
Dostlar benim sistemim AMD RADEON HD 8500M 4GB İ5 4210 U 500 GB ben bu sistemle CS GO rekabetçi 5v5 de kaç fps alırım ?
dostum kaç alırım diye soruyorum bence az alır yeterli bi cevap değil ve ayrıca oyunun minimum sistem özellikleri :Bence az alır
tamam oyunun bedava olan versiyonu var onu deneyip ccevap vereceğimKatılıyorum arkadaşın cevabına, almayı düşünüyorsan sakın alma oyun zaten 77.50 tl .
illa da bi fps belirt diyosan en düşük ve çözünürlükte max 40 görür bana kalırsa
peki rami 8 yapsam ?Katılıyorum arkadaşın cevabına, almayı düşünüyorsan sakın alma oyun zaten 77.50 tl .
illa da bi fps belirt diyosan en düşük ve çözünürlükte max 40 görür bana kalırsa
tamam oyunun bedava olan versiyonu var onu deneyip ccevap vereceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki rami 8 yapsam ?
tamam oyunun bedava olan versiyonu var onu deneyip ccevap vereceğim
peki rami 8 yapsam ?
Bence az alır
dostum 50 60 arası alıyorum ve çok rahat bi şekilde oynuyorumKatılıyorum arkadaşın cevabına, almayı düşünüyorsan sakın alma oyun zaten 77.50 tl .
illa da bi fps belirt diyosan en düşük ayar ve çözünürlükte max 40 görür bana kalırsa
Ne mutlu sana. Ayarların neyde? 50 60 fps uzun vadede iyi bi değer değil ama tercih sende tabikidostum 50 60 arası alıyorum ve çok rahat bi şekilde oynuyorum
orta değerde ayarlarım.Ne mutlu sana. Ayarların neyde? 50 60 fps uzun vadede iyi bi değer değil ama tercih sende tabiki
vectorr bey vsync önceden açıyordum ama şuan doku süzme açıyorum ve ekran yırtılması olmuyor ve haklısınız kesinlikle fps konusunda sisde biraz düşüyor ama rami 8 e çıkarmak lazım.50-60 fps oldukça iyi +25 FPS değerinde kasma , takılma vb hissetmezsin ama 60'a ne kadar yakın olursa o kadar iyi tabi , en ağır sahnede 30'un altına düşmüyorsa yükseltme yapmana gerek yok ve sistemin CS:GO için fazlasıyla yetiyor ekran kartı hafif düşük ve RAM'i bi tık yükseltsen daha iyi olur büyük ihtimal FPS sınırlama açmışsındır o yüzden +60 FPS olmuyordur ya da vsync açıktır yoksa bu sistemle ultra ayarda rahat oynanması lazım.
Arkaplanda kullanılan RAM sadece sorun yaratıyor yoksa 6GB da yeter ama 8GB yapmak elbet yararlı olacaktır.vectorr bey vsync önceden açıyordum ama şuan doku süzme açıyorum ve ekran yırtılması olmuyor ve haklısınız kesinlikle fps konusunda sisde biraz düşüyor ama rami 8 e çıkarmak lazım.
Evet haklısınız peki Rainbow Six Siege oyununda kaç fps alırım rami 8 yaparsam ?Arkaplanda kullanılan RAM sadece sorun yaratıyor yoksa 6GB da yeter ama 8GB yapmak elbet yararlı olacaktır.
rami 8 yapmak lowda 40 fps alırken high da 80 e yükseltiyor. tarafımca denendi ve onaylandı.tamam oyunun bedava olan versiyonu var onu deneyip ccevap vereceğim
peki rami 8 yapsam ?
Evet haklısınız peki Rainbow Six Siege oyununda kaç fps alırım rami 8 yaparsam ?
40 fps alıyorum ama haklısın sanırım.Hayır, sistemin Rainbow Six Siege için yetersiz.
Rainbow six siegede mi?40 fps alıyorum ama haklısın sanırım.
tamam bende deneyeceğim teşekkür ederim.rami 8 yapmak lowda 40 fps alırken high da 80 e yükseltiyor. tarafımca denendi ve onaylandı.
Bu arada bir şey soracağım sistemin rainbowda 40 fps mi alıyor?tamam bende deneyeceğim teşekkür ederim.
Evet 35 40 arası alıyorum.Bu arada bir şey soracağım sistemin rainbowda 40 fps mi alıyor?
evetBu arada bir şey soracağım sistemin rainbowda 40 fps mi alıyor?
Dostlar benim sistemim AMD RADEON HD 8500M 4GB İ5 4210 U 500 GB ben bu sistemle CS GO rekabetçi 5v5 de kaç fps alırım ?
yok 50 60 görüyorum bazen 40a düşüyor35-40 civarı görürsün. Bazı zamanlarda 30 a bile düşebilir.