Arkadaşlar bu siteden çekiliş üzerinden 0.80 btc kazandım bu siteyi bilen duyan alışveriş yapan var mı veya kullanan?
Son düzenleyen moderatör:
ben bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim , özellikle bu konuda adını duyurmuş yerler dışındaki bilinmeyen kripto siteleri (mesela senin linkin ) herhangi bir şey yapmamanı öneririm balon da çıkabilir.Arkadaşlar bu siteden çekiliş üzerinden 0.80 btc kazandım bu siteyi bilen duyan alışveriş yapan varmı veya kullanan ?
Bilindik sitelerden şaşmayın.Arkadaşlar bu siteden çekiliş üzerinden 0.80 btc kazandım bu siteyi bilen duyan alışveriş yapan varmı veya kullanan ?
bişey yatırın diye yerlere güvenmeyin direk adını duyurmuş yerlerden başkabana da 0.89 btc kazandın diyor. hesabımda da var ama çekmek için 0.025 btc yatırmanız gerekli diyor. bu yüzden güvenemedim açıkcası...
genellikle dolandırıcılar kullanıyor bu siteyi, kullanmayın hele para yatırmanızı istiyorsaArkadaşlar bu siteden çekiliş üzerinden 0.80 btc kazandım bu siteyi bilen duyan alışveriş yapan varmı veya kullanan ?
Hiç bulamayın isterseniz.Arkadaşlar bu siteden çekiliş üzerinden 0.80 btc kazandım bu siteyi bilen duyan alışveriş yapan var mı veya kullanan?
Kimse vermez tabiki, Dolandıracak insan arıyorlar.Kim kime çekilişle o kadar yüksek meblağda para verir?
Lütfen mantığınızı kullanın.