Ya görsel göndermemisnasıl bişey yokki
Görseli göndermiyornasıl bişey yokki
Kardeşim buraya bı foto koydum site bunu yayınlanmamışbu arada çok açıklayıcı ve çok uzun bir yazı yazmışsın tebrikler
Görseli göndermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim buraya bı foto koydum site bunu yayınlanmamış
Neyin ne işe yaradığını soruyorsan onu söyle cevap verirler.Görseli göndermiyor
Kardeşim buraya bı foto koydum site bunu yayınlanmamış
Elimde bı CD var Windows 8.1 recovery Media Windows 8.1 felan yazıyor kırımızı bişey format CD si gibi bişeyNeyin ne işe yaradığını soruyorsan onu söyle cevap verirler.
Evet sanırım bu çünkü dedikleri yazıyor bunda.
Evt ayn
BuBuldum sanırım Google görseller'de bunu arayın:Windows 8.1 Recovery Media cd
Kırmızı renk olanı doğru değil mi?
Mesela şimdi benim bilgisayar sıfırlanıyor bı sorun çıkarsa bunumu takiyimBu win 8.1 kurtarma diskidir. Sistemde onarılamayan veya eksik dosya olduğunda hataları cd üzerinden çalışarak tespit eder ve hatalı ya da eksik dosyaları onarır. Bazen ilaç gibi gelir sisteme eğer çok önemli dosyalar zarar görürse...
Bunu zaten windows "onarılamaz bir hata meydana geldi lütfen windows kurtarma cd si varsa takınız" diye mesaj verir ekrana... Sıfırlama yapma eğer temiz format atmayı biliyorsan temiz format at bilgisayara da tam takır çalışsın.Mesela şimdi benim bilgisayar sıfırlanıyor bı sorun çıkarsa bunumu takiyim
valla kardeş şimdilik bunu yapalım da bu ilk çünkü ilerde öğrenirsem yaparız inşallahBunu zaten windows "onarılamaz bir hata meydana geldi lütfen windows kurtarma cd si varsa takınız" diye mesaj verir ekrana... Sıfırlama yapma eğer temiz format atmayı biliyorsan temiz format at bilgisayara da tam takır çalışsın.
İnternettekilere güvenmeli miyim acabaBunu zaten windows "onarılamaz bir hata meydana geldi lütfen windows kurtarma cd si varsa takınız" diye mesaj verir ekrana... Sıfırlama yapma eğer temiz format atmayı biliyorsan temiz format at bilgisayara da tam takır çalışsın.
Demedi deme, "bilgisayarı sıfırlama" işlemi windowslarda genelde işe yaramaz, sistem hata üstüne hata verebilir.İnternettekilere güvenmeli miyim acaba
Sifirladiktan sonra format atsakDemedi deme, "bilgisayarı sıfırlama" işlemi windowslarda genelde işe yaramaz, sistem hata üstüne hata verebilir.
İnternettekiler derken, internetteki neyi kastediyorsun, link atabilir misin?
Bişey değişirmiSifirladiktan sonra format atsak
Bide yani hata dediğin programlarda oyunlarda vsDemedi deme, "bilgisayarı sıfırlama" işlemi windowslarda genelde işe yaramaz, sistem hata üstüne hata verebilir.
İnternettekiler derken, internetteki neyi kastediyorsun, link atabilir misin?
Tamam, sen sıfırla bi dene belki çok önemli hata vermeden çalışır, eğer çalışmaz dercede hata verirse temiz format atarsın. Format atmak çok kolay, bi iki videoya bakarak adım adım atarsın.Sifirladiktan sonra format atsak
Bişey değişirmi