Yardım Arkadaşlar ben birşey yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kandırafilozofu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Selamlar herkese iyi forumlar dilerim. Bendeniz bahtsız bedevi yine milyonda bir kişinin başına gelebilecek bir olayın altına imzamı atmış bulunmaktayım. Birazdan okuyacaklarınız sizi gülme krizine sokabilir , benimle dalga geçmenize neden olabilir ama lütfen yapmayın utanıyorum :) Neyse sadede gelelim sabah monitörümdeki lekeler canımı sıktı camsil gibi bir temizlik malzemesiyle sileyim dedim. Gayet de güzel sildim valla leke falan kalmamıştı. Ama monitörü prize takınca bir de ne göreyim. Ekranın sağ üstünde (komik bir benzetme olacak) güneşten aşınmış ucuz cam filmi gibi bir leke. Hey allahım böyle şeyler bi bana oluyo sanırım. Aşırı sinir bozucu gözüküyor acaba içine su mu kaçtı yoksa kimyasaldan aşındı mı anlamadım. Bi el atıverin de kurtarabileceksek ya da zamanla geçerse 1.5-2k vermeyeyim

The Fisher

Asistan
Reaksiyon puanı
177
Senin bir panel vardı ya, he artık yok.

İçine sıvı girmiş.

The Fisher

Asistan
Reaksiyon puanı
177
850 lira veriyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Panel temizliği gibi şeyler yapılıyordu sanırım teknik servislerde. Monitör fiyatı kadar pahalı olmayacaksa denenir mi sizce?
Bir gönder bakalım, ama kullanıcı hatasından girmez garantiye.

kandırafilozofu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
850 lira veriyorsun.
Kesin IPS panel de daha pahalıdır o yüzden sanırım yeni monitör yolu gözüktü

850 lira veriyorsun.

Bir gönder bakalım, ama kullanıcı hatasından girmez garantiye.
garantisi bitti ki dost :D normal teknik serviste yapılıyor anlamında dedim ben.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,756
4. Yeni bir konu açarken başlıkların ve mesajın konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ve mesajınız ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...