Arkadaslar acil yardım başım dertte

Honey5858

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba oncelikle ..
Dun sabah 11 de İnstagramda Keşfet kısmında gördüğüm bir kadının açık hesabı vardı. . inceledim.. görgusuz buldum ve komik geldi bna. birde ingilizce bir söz yanlış yazmıştı neyse..
bir fotoğrafının altına ingilizce olan yazinin dogrusunu yazdim ve yazdım ki "iki kek yapmış altına da gilgamis destanı yazmış mübarek.. görgusuz musun sen? bu nedir " yazdım
Sonra başka fotosuna da "bu sevgi pitircigi rolünü kimi çatlamak için oynuyorsun? "
Bu da bna özelden tehdit yağdırdı
O sevgi pozitif Pıtırcık gitti, cadoloz çıktı ortaya
Şimdi hesap gizlemis profile deki biyografı bölümunü 5kere degistirdi. Dün ' Ip'in araştırılıyor.. mahkemede sana bn bir destan yazicam"
Bugün de 'karakola gittim telefonum incelemede..Kişisel hayata saygısızlık ,taciz davası sonra tazminat davası' yazmış
Cidden pişman oldum boş bulundum yaptım normalde yaptığım bi şey değil ..Özel mesajda Özür de Diledim ama nafile ..Kadın kompleks yaptı ..
Peki bu yaptığım suç mu ki? Üstelik mahkemeye böyle bir şey için verilir mi ki hakaret etmedim ki eleştirdim sadece?

Not :hesabım fake idi ve sildim bu olaydan sonra..(yaşım 19 kızım )
--- Gönderi Güncellendi ---
Yok mu hiç yorum yapabilcek biri

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Muhtemelen kimse boyle birsey yapmadigi icin bilmiyordur. O kadar ugrasacagini sanmiyorum bence korkutmak amaclidir. Kil oldugunuz insanlari engelleyip gecin. En mantiklisi.