Arkadaşlar acil bakarmisiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SiTHeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dostum bu sorun explorer ile ilgili,explorer'i kaldır ve ccleaner ile temizleme yap daha sonra tekrar kur ve dene.

SiTHeM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
exploreri kaldırmak çözüm olurmu sizce yada 8 kurarsam düzelme şansı varmı

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
İnternette gezinirken alıyorsan bu hatayı ie ayarlarını default olarak ayarla ccleaner'la temizleme yap gelişmeleri bildirirsen ona göre yardım ederiz :)

SiTHeM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doçent abe şimdi :d şimdi ben sigortaciyim ilk açilan sayfalarda hata yok bizim müşteri girişl panelimiz var o sayfayi açinca bu hatayla karşilaşiyorum.. Eksik progframda yüklü değil sanmiyorum .. Yarin burdamisiniz...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Girdiğin URL de önemli Web Sayfası Komut Dosyası hatasına neden Olabiliyor

Ayrıca Explorerinin Güncellemene Gerekli

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
İnternet explorer 6 kullanıyorsun galiba ie 7 kur bence ie8'i tavsiye etmem...

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bence açılmaya çalışılan adreste problem olabilir, asp hatası vermiş. bu sayfa veya sorgu daha önceden problemsiz çalışıyor muydu?

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Doçent abe şimdi :d şimdi ben sigortaciyim ilk açilan sayfalarda hata yok bizim müşteri girişl panelimiz var o sayfayi açinca bu hatayla karşilaşiyorum.. Eksik progframda yüklü değil sanmiyorum .. Yarin burdamisiniz...

Biraz araştırdım sorun kodlama ile ilgili Müşteri panelini yazan veya yapan kişiyle irtibata geçip hatayı söyleyip sorun kodlama yanlışı ise düzeltebilirler veya Müşteri paneline Firefox ile gir eger hata vermiyorsa IE'ni güncelleyip tekrar girmeyi dene.Firefox'da aynı hatayı veriyorsa kodlama hatası var hata vermiyorsa Panel yeni tarayıcılar için yapılmış demektir.IE'ni güncellemen gerekir.

http://support.microsoft.com/kb/308260/tr

Buraya'da bir göz at :)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Araçlar-İnternet Seçenekleri-Gelişmiş\Kod hata ayıklamasını devre dışı bırakı işaretleyip ieyi yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyin.

SiTHeM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARkadaşlar Teşekkür Ederim Explorer 7 Kurdum şimdi Bizim bir çok acentelik olduğu için Ankara sigorta sisteminde sorun vermedi ama aviva sigortada aynı sorun verdi burda yazılan herşeyi yaptım düzelme yok.. :(