Arkadaşalar Windows Messenger 9.0 Sürümünün Türkçe Dowload ı Varmı ?

mertlincoln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşalar Windows Messenger 9.0 Sürümünün Türkçe Dowload ı Varmı ?
Yama ile uğraşmak istemiyorum.Türkçesi olursa lütfen indirme sitesini verin.Bilgisayara format attımda.

mertlincoln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
format atmasam ben alırken herşey türkçeydi şimdi indirdim ama eskisinden daha iğrenç ve ingilizce

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
türkçesi daha çıkmadı ya bildiğim kadarıyla.yamayla türkçe oluyo tabi ama pek sağlıklı değildir bence.sen orjinalini bekle.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Microsoft tarafından Türkçe olarak yayınlanmadı ama Türkçeye çevirenlerde var tabii. Pek güvenmiyorum ben ama verebileceğim en güvenilir linklerden birisi şu : http://www.turkceyazilim.net/index.php?newsid=949

Düzenleme : Yeni sürüm betanın Türkçeleştirmesini ne yazıkki durdurmuşlar.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Türkçesi şuan çıkmadı şubatı bekle final sürüm çıkıcak..:D

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
WLM 9.0 RC3 versiyonudur. Finali henüz çıkmadı. Ancak WLM 9 da sona yaklaştırlar. Ocak ayını bekleyin derim...

atılan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar türkçe msn 9 u başka bir siteden indirip iki ayrı pc ye kurdum birisinde norton internet secutry var bunda sorun yok diğerinde ise nod 32 ile spyware doctor kurulu olduğu halde mail sayfasını açmaya kalktığımda ispanyolca yazılar ile açılıp tekrar msn şifresini girerek açabiliyorum yani reklamlı ve dilini anlamadığım microsoft sitesi vazgeçtim reklamsız ve full türkçe olan link bilen varsa verirmi teşekkürler