Genelde bende Opera cevabını alıyorum. Önerin için sağ ol deneyeceğim.
Microsoft Edge'den yana değilim pek ama Opera'yı deneyeceğim. Sağ ol önerin içinMicrosoft Edge ve Opera olabilir.
Ben memnunum Opera iyi bir seçenek olabilir senin için.Microsoft Edge'den yana değilim pek ama Opera'yı deneyeceğim. Sağ ol önerin için![]()
Google Chrome hakkında düşünceleriniz nedir?
Chrome kullanan sizsiniz.Google Chrome hakkında düşünceleriniz nedir?
Opera,UC browser,Mozilla firefoxŞuan da Google Chrome kullanıyorum ve bu konuda pek de bilgili değilim. Bana bilgisayarımı yavaşlatmayacak ve arka planda işlemciyi fazla yormayacak bir internet tarayıcısı önerirseniz sevinirim.![]()
Opera mini düz sürümü.Çok takmayın hepsi aynı.Seri,hafif tarayıcıdırOpera'yı tercih edeceğim ama tam indirirken bir tane daha seçenek gördüm. Opera GX (Gaming Browser) adında. İkisi arasında tasarım dışında pek bir fark göremedim. Sizce hangisini tercih etmeliyim kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi?
Tarayıcı hızını ciddi manada etkiler.Tarayıcının arkaplanda çalışmasını kapatırsanız (kapatabilirseniz) buna gerek kalmazOpera GX.
Rami ve işlemciyi en fazla ne kadar kullanabileceğini ayarlayabilirsin.
Bende 4 GB RAM var ve Mozilla Firefox'un yanına başka bir şey açınca kasıyor. Örn: Minecraft.Mozilla Firefox.
Tamam sağ ol. Opera GX tercih etmeyi düşünüyorumOpera mini düz sürümü.Çok takmayın hepsi aynı.Seri,hafif tarayıcıdır