Arjantin'de olsaydık Terry çoktan ölmüştü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Manchester City'nin Arjantinli golcüsü Carlos Tevez, Wayne Bridge-Jonh Terry arasında geçen kavgaya yeni bir boyut getirdi. Tevez'in açıklamaları İngiltere'de manşetlere taşındı.

gp_644981.jpg

Arjantinli futbolcu, iki futbolcu arasında yaşanan gerilime değinerek, " Terry bu hareketi benim ülkemde yapmış olsaydı ölmüştü" diye konuştu.

Arkadadışının ve komşusunun karısına göz diken onunla birlikte olan birinin yaşamasının imkansız olduğunu belirten Terry, " Benim düşüncem bu olayın çok yanlış olduğu. Ben de olayı basından takip ediyorum ve biliyorum. Şunu söyleyebililirim ki, benim mahallemde böyle bir şeye kesinlikle izin vermezler.
Bu olduğu taktirde ya kolunuzu ya bacağınızı kaybedersiniz. Ya da muhtemelen de yaşamıyor olursunuz" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalara Terry cephesinden henüz bir yanıt gelmezken, Mısır ile oynanan maçta İngiliz taraftarların 'seni affettik pankartı açması hayli ilgi çekiciydi. Bilindiği gibi Chelsea'li John Terry'nin Manchester City'li futbolcu Wayne Bridge'in kız arkadaşıyla ilişki yaşadığı ortaya çıkmış, iki futbolcu birbirine düşman olmuştu. İngiltere Teknik Direktörü Fabio Capello bu olaydan sonra Terry'nin kaptanlığını elinden alırken, geçtiğimiz hafta sonu Chelsea-M.City maçından önce seramonide Bridge, Terry'nin uzattığı eli havada bırakmıştı.

GAZETEPORT-ÖZEL

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Arjantin de Türkiye gibiymiş o zaman.:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Burada da aynısını yaparlardı Tevez merak etme sen. :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
taraftar seni affettik demiş. sanki onların eşiydi. esas oğlandan ses çıkmıyor o affetmiş mi? arjantin deplasmanında ilginç şeyler olabilir