Ares [Ne Yaptıysam Düzeltemedim :(]

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Sa.

Sanırım aranızda Ares ' i bilmeyeniniz yoktur.Aresi şarkı indirmek için kullanıyorum.Aslında limewire den indiriyordum çok daha sağlıklı geliyordu ancak kapatılınca arese geçtim.Açıkcası aresin acemisiyim ve sizden yardım istiyorum.İlk indirdiğimde arama yaptıgımda hiç bir şey bulmuyordu.Sonra arama sonuç vermeye başladı.Artık aramalar sonuç veriyor ancak şöyle bir sorun varki indirdiğim şarkı her zaman bozuk çıkıyor.Ya belli bir bölümünde durduruluyor yada bölümden bölüme atlıyor.Bunun önüne nasıl geçebilirim.Ne yapma mı önerirsiniz? Fikirlerinizi bekliyorum..

İyi Forumlar.Kolay Gelsin..

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence hiç uğraşma ares le bearshare indir çok basit bir arayüz aynı limewire

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence hiç uğraşma ares le bearshare indir çok basit bir arayüz aynı limewire

açıkcası bana görede bearshare daha güzel ama bir arkadaşım Win 7 ye bearshare yükledi başına bela oldu.Benide çağardı bir gün düzeltmek için gittim ne bilgisayardan silinebiliyor ne bir işlem yapılabiliyor ne de onun koydugu internet sayfası değiştirilebiliyor.O yüzden açıkcası bearshareden gözüm korktugu için aresi tercih ettim ve bu sorunuma bir çözüm arıyorum.. Bakalım İnşallah buluruz..Yinede teşekkürler kardeşim..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ares'i Açtıktan Sonra "Kontrol Paneli" Kısmından Sunucuya Bağlı olup olmadığına bak

Aynı yerden rasgele bir kullanıcı adı Gir . Sunucuya Bağlanmassa Arama ekranı boş çıkar

Şarkılarının yarım Çalmasını ise indirdiğin şarkının boyutunu kontrol edip indirebilirsin . Popüler bir Şarkı ile dene aynı sorun olacakmı Diye Kontrol et Ve Dosya uzantısınıda bakmalısın tabiki . ve Arama Ekranında "Ses" i seçmiş olman gerekiyor . Dosya tamamen inince "Transfer" Ekranında Yeşil oluyor . Eğer yeşil değilse şarkı tam inmemiş demektir zaten .! Dosya İsmi ARESTRA_***** Diye başlıyor diye bakabilirsin "ARESTRA" uzantısı varsa şarkı tam inmemiş demektir .!

Bu Püf noktalarını atlamayıp Bakabilirsin .

Ayrıca Şarkıyı VLC Player gibi Çoklu format desteği olan bir Video/Audio Player ilede deneyebilirsin .!

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ares'i Açtıktan Sonra "Kontrol Paneli" Kısmından Sunucuya Bağlı olup olmadığına bak

Aynı yerden rasgele bir kullanıcı adı Gir . Sunucuya Bağlanmassa Arama ekranı boş çıkar

Şarkılarının yarım Çalmasını ise indirdiğin şarkının boyutunu kontrol edip indirebilirsin . Popüler bir Şarkı ile dene aynı sorun olacakmı Diye Kontrol et Ve Dosya uzantısınıda bakmalısın tabiki . ve Arama Ekranında "Ses" i seçmiş olman gerekiyor . Dosya tamamen inince "Transfer" Ekranında Yeşil oluyor . Eğer yeşil değilse şarkı tam inmemiş demektir zaten .! Dosya İsmi ARESTRA_***** Diye başlıyor diye bakabilirsin "ARESTRA" uzantısı varsa şarkı tam inmemiş demektir .!

Bu Püf noktalarını atlamayıp Bakabilirsin .

Ayrıca Şarkıyı VLC Player gibi Çoklu format desteği olan bir Video/Audio Player ilede deneyebilirsin .!

Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim kardeşim.Ben seninde dediğin gibi şarkıları indirmeden açmaya çalışıyormuşum.:) Şunu anladımki areste gerçekten çok acemiymişim..Tekrardan çok çok teşekkürler.İyi Forumlar..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim kardeşim.Ben seninde dediğin gibi şarkıları indirmeden açmaya çalışıyormuşum.:) Şunu anladımki areste gerçekten çok acemiymişim..Tekrardan çok çok teşekkürler.İyi Forumlar..

Rica Ederim Kardeşim . Güle güle Kullan