ARES çalışırken ie7 ve firefox nete girmiyor.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
arkadaşlar windows vista kullnıyorum.aresden müzik indiriken explorer ve firefox internet sayfalarına girmiyor.sorun 5-6 aydan beri var.limewire de çok virüs var.yardımmm.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
sende onu kullanma mesela
limevire
forostwire
bear share
imesh(tavsiyemdir)
ama ille onu kullanacam diosan bi güncelle ;)

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
upload la alakası yok arkadaşım sorun bence vista kullandığım için.zaten ultimite e geçmeyi düşünüyorum.belki o zaman çalışır.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
upload limitini düşürürsen kesin geçer

Aslında upload değil, download ile alakalı bir durum. Hangi programı kullanırsan kullan download yaptığında tüm bağlantı hızını programa verirsen sayfalarda dolaşma hızın da o kadar düşer. Eğer 1 mbit bağlantı türüne sahipsen 100kb/s maximum download hızın olur. Sen bu hızın 70kb/s'sini download'a ayır, geri kalan hızıı da webte gezinmek için kullan. Yani neyden feragat edeceğine sen karar ver.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Aslında upload değil, download ile alakalı bir durum. Hangi programı kullanırsan kullan download yaptığında tüm bağlantı hızını programa verirsen sayfalarda dolaşma hızın da o kadar düşer. Eğer 1 mbit bağlantı türüne sahipsen 100kb/s maximum download hızın olur. Sen bu hızın 70kb/s'sini download'a ayır, geri kalan hızıı da webte gezinmek için kullan. Yani neyden feragat edeceğine sen karar ver.
peki kardeşim haklısın.1-2 dakika içinde giriyor internet sayfasına.ama areste bunun için ayar bulamadım.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
net limiter pro programı ile istediğin programların download veya upload una limit yani sınır koyabilirsin. ücretli olduğu için linkini veremem. arama yapıp çok kolay bulabilirsin. pro olmayan ücretsiz versiyonunda sınır koyma yok. mesela ben ares, emule, utorrent gibi programların upload una 2 kb limit atıyorum. bunu yapmadan önce ben de seninle aynı problemi yaşıyordum. ares özellikle sömürüyor pc yi adeta... bazen upload miktarı 70-80 kb lere çıkıyordu ares ile. hatta bir ay, aylık upload um download miktarını geçmişti. eğer ares kullanıyorsan mutlaka bu dediklerimi yapmalısın.
kolay gelsin.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
net limiter pro programı ile istediğin programların download veya upload una limit yani sınır koyabilirsin. ücretli olduğu için linkini veremem. arama yapıp çok kolay bulabilirsin. pro olmayan ücretsiz versiyonunda sınır koyma yok. mesela ben ares, emule, utorrent gibi programların upload una 2 kb limit atıyorum. bunu yapmadan önce ben de seninle aynı problemi yaşıyordum. ares özellikle sömürüyor pc yi adeta... bazen upload miktarı 70-80 kb lere çıkıyordu ares ile. hatta bir ay, aylık upload um download miktarını geçmişti. eğer ares kullanıyorsan mutlaka bu dediklerimi yapmalısın.
kolay gelsin.

ares gerçekten alanında uzman.ares kulllanmayı çok istiyorum ama sorun var işte.bana özelden yardım edermisin.önceden xp kullanırken hiçbir zorlukla karşılaşmadım.ben yine iddalıyım.ares upload ve downlod sınırı ile alakalı değil.upload da yapmıyor download da yapmıyor.aresi tıklayıp açtığım zaman diğer internet uygulamaları tıkanıyor.mesela(ie7,firefox).şu var crypload çalışıyor ve download yapmaya devam ediyor.ilginç.bence ares vista için uyumlu değil.