Arena'nın kapasitesi 60 bin oluyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aslan’a yeni mabedi ‘dar’ geldi... Cimbom, Emirates ile benzer özellikler taşıyan stadında yeni koltuk düzenlemesine gidecek. Kapasite ile gelir de yılda 10 milyon dolar artacak.

152.jpg

Sarı-kırmızılılar, unutulmaz stadı Ali Sami Yen’e hüzün ve gözyaşlarıyla veda etmişti. Taraftarlar, “Yolu yok”, “Metro seferi az”, “Giriş çıkışı zor” denen TT Arena’ya G.Saray sevgisiyle kolay alıştı. 2 sezondur şampiyonluklar yaşanan stadı ‘uğurlu’ ilan eden sarı-kırmızılılar loca ve kombinelere de hücum ediyor. Bu durum G.Saraylı yöneticileri de fazlasıyla memnun ediyor. Ancak potansiyelin farkına varan idareciler yepyeni bir projeyle G.Saray’ın stat gelirini katlayacak. Nasıl mı? TT Arena’nın kapasitesini 7 bin artırarak… Peki bu nasıl olacak? G.Saray Yönetimi bu sorunun cevabı olarak da Arsenal’in stadı Emirates’i işaret ediyor.

KOLTUKLAR DEĞİŞECEK

Aslan’ın mevcut stadında koltuklar standartlara en uygun şekilde yerleştirildi. Ancak yönetimin değiştireceği yeni koltuk düzenlemesinde Arsenal’in Emirates Stadı’ndan esinlenilecek. Böylelikle Cimbom’un 52 bin 650 kapasiteli stadı 60 bine yükselecek. Loca sayısını etkilemeyecek olan bu kapasite artırımı Cimbom’un kasasına yine de hatrı sayılır bir giriş sağlayacak. Şu anda loca ve sezonluk kombine satışından yılda 60 milyar doları cebine koyan sarı-kırmızılılar yeni düzenleme ile bu rakamı 70 milyon dolara çıkaracak.

AYSAL’IN ‘KEŞKESİ’

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, 45 bin kombine satılmasından dolayı memnun olduğunu dile getirirken bir de ‘keşke’ demişti. Aslan’ın patronu “Keşke zamanında bu stat 70 bin kişilik yapılsaymış. O stadı da rahatlıkla doldururduk” demişti.

Egehan ŞENGÜL/AMK

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Keşke....

50 bin kombine kalan 10 binde sponsor ve bilet satışı için kalır...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yetmiyor ki statlar...

Başkana katılıyorum. Keşke zamanında 70 bin kişilik yaptırsaymışız.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Gurur duyuyorum Seninle Galatasarayım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yer müsait di cevresine bakılınca yapıla bilirdi 70 binde 80 binde

mchee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
büyük ihtimalle pegasus alttaki tüm koltuklar kaldırılacaktır bide güney alt kaldırılır diye düşünüyorum

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Ses çıkmadıktan sonra neye yarar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tabi tabi sesimiz çıkmaz bizim. Siz bir numarasınız.

Allahım ya.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Ben zamanında dedim 65 bin kişilik yapın sonradan pişman olursunuz diye ama dinletemedim :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bol bol ses çıkartırsınız bu sene Türkiye liginde, biz avrupada bağırmasakta olur:)