Arena 'Aslan'ı geri döndü! Türkiye 2 : Kazakistan 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SARKAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
top yuvarlak büyük konuşup sonra forumda reklam olmak var:) dostça maçlar olur 3 ihtimalli:D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
farketmez malum tatil ben müsaidim gerçi iş yerinde de müsaidim:P nys bu gece olmaz zaten labtoptayım masaüstünü açıcamda gamerangeri yüklüycemde ama yarın gece unutma ortak:D takımı düz koşulara başlatıyorum o zaman ben

---------- Post added at 02:22 ---------- Previous post was at 02:21 ----------

maç saati gelsin yardım ederim gameranger kurma ayarlar vs zaten basit işlemler

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
avusturya açını kazanırsak 2.liği garantileriz. sonra almanyaya yenilsek bile sahamızda azerbaycanı yenip gene gideriz play off lara. tabi bu teknik heyet ile play off kısmını nasıl geçeriz bilemem. :)

ŦσявiddєN-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pesimistin dediği kompleks e değil.
2-1'lik eşitlikle sona erme durumu :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Kazakistan'ı bile zar zor yeniyoruz. :)

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaş sanki gavura karşı oynuyolar bu kazaklar.en kötü düşmanımız gibi mücadele ettiler.Arda da olmasa burak yılmaz selçuk şahinden medet umar duruma gelmiştik.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Kazaklar bişey oynamadıv ki kazmalkardan kurulu milli takımla anca o kadar bu kazmalar almanyadan 6 7 yemezse iyidir 5-0 a razıyım almanya maçında

Hakan Balta
Sabri Sarıoğlu
Kazım Kazım
Selçuk Şahin

kısaca milli takım 4 kişi eksik oynuyo En çok gelişme gösterenler listesinde 7. sırada olan necip nie oynamaz (sakatlık varsa o ayrı konu) Hiddinke itirazım yok ama bu OĞuz ÇEtin Şah-ı Kazmasının değilmilli takımdan ülkeden defedilmesi lazım bi insan ancak bu kadar yanlı olabilir. Selçuk Şahnin milli olduğu takımda necip neden olmaz Sabri gibi bir Profesyonel Kazmayı milli takıma alandan ne köy olur ne kasabe bu Oğuz ÇEtin varken bu milli takımdan cacık olmaz

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kazaklar bişey oynamadıv ki kazmalkardan kurulu milli takımla anca o kadar bu kazmalar almanyadan 6 7 yemezse iyidir 5-0 a razıyım almanya maçında

Hakan Balta
Sabri Sarıoğlu
Kazım Kazım
Selçuk Şahin

kısaca milli takım 4 kişi eksik oynuyo En çok gelişme gösterenler listesinde 7. sırada olan necip nie oynamaz (sakatlık varsa o ayrı konu) Hiddinke itirazım yok ama bu OĞuz ÇEtin Şah-ı Kazmasının değilmilli takımdan ülkeden defedilmesi lazım bi insan ancak bu kadar yanlı olabilir. Selçuk Şahnin milli olduğu takımda necip neden olmaz Sabri gibi bir Profesyonel Kazmayı milli takıma alandan ne köy olur ne kasabe bu Oğuz ÇEtin varken bu milli takımdan cacık olmaz

Hocam haklısın, özellikle oğuz konusunda ama bu yorum tarzı biraz eyyamcı tarzı.. dört isim vermişin niye oynuyor demişin , oynamasın demek kolay önemli olan yerlerine kimin oynaması gerektiğini söylemek.. Dünki maçta kim olmalıydı bu isimlerin yerinde ??

Hakan Balta sol bek ??
Sabri Sarıoğlu sağ bek ??
Kazım Kazım sağ açık ??
Selçuk Şahin ortasaha (Zaten ikinci yarı girdi. ilk 11 de yok...)

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Hakam Balta-İsmail Köybaşı olabilir
Selçuk Şahin-Necip Uysal
Sabri Sarıoğlu-Hamit Altıntop
Kazım Kazım-Gökdeniz Karadeniz,Hamit Altıntop

sakatlıkları varsa ayrı konu ama bu adamlar sağlamken bu kazmaların alınması olmaz

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Nuri yok takımda, Ardanın yanında yaratıcı zekasıyla çok iyi işler yapacağına eminim , bide S.İnan var o kadar.
Selçuk ve Hakana pozisyonlarda dikkat etmedim ama Sabri sanırım artık şansını zorladı.Gökhan Gönül sakatmı hala oynamadı maçta
Hamburglu Gökhan ise Avusturya maçında 11de başlamalı

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
şunu demek lazım ki biz bu oyunla almanyanın yedeklerini zor yeneriz,avusturyada ne olacak bakalım

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hakan Balta
Sabri Sarıoğlu
Kazım Kazım
Selçuk Şahin

haklısın bu futbolcuların ne milli takımda nede kendi takımlarında ne işi var.Kazım Kazım hadi yine diğerlerinden iyi de diğerlerinin ne işi var?

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hakam Balta-İsmail Köybaşı olabilir
Selçuk Şahin-Necip Uysal
Sabri Sarıoğlu-Hamit Altıntop
Kazım Kazım-Gökdeniz Karadeniz,Hamit Altıntop

sakatlıkları varsa ayrı konu ama bu adamlar sağlamken bu kazmaların alınması olmaz

hocam dünki maçı konuşuyoruz..

Selçuk zaten ilk 11 de başlamadı , yazımda belirttim...
Sabri nin yerine hamit demişin , nerde hamit ? adam sakat... o zaman Sabri oynayacak...
Kazım Hamit buradada var yine sakat olsada bir pozisyonda oynayacak ... Gökdeniz kadroda yok...

sonuç elde olanlar bunlar zaten...

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
hocam dünki maçı konuşuyoruz..

Selçuk zaten ilk 11 de başlamadı , yazımda belirttim...
Sabri nin yerine hamit demişin , nerde hamit ? adam sakat... o zaman Sabri oynayacak...
Kazım Hamit buradada var yine sakat olsada bir pozisyonda oynayacak ... Gökdeniz kadroda yok...

sonuç elde olanlar bunlar zaten...

sen şimdi bana bu kazmaları mı savunuyon elde yokmuş almazlarsa tabi elde olmaz sakatlık varsa ayrı konu diye belirttim zaten ben selçuğun değil ikinci yarıda oyuna girmesine milli takıma alınmasıına bile karşıyım

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sen şimdi bana bu kazmaları mı savunuyon elde yokmuş almazlarsa tabi elde olmaz sakatlık varsa ayrı konu diye belirttim zaten ben selçuğun değil ikinci yarıda oyuna girmesine milli takıma alınmasıına bile karşıyım

hocam kazma ? kime göre kazma ?? eyyamcılık...

Hakan Balta 2006 dan bu yana - 29 kez milli olmuş ...
Sabri Sarıoğlu 2006 dan bu yana - 39 kez milli olmuş ...
Kazım Kazım 2007 dan bu yana - 31 kez milli olmuş ...
Selçuk Şahin 2003 dan bu yana - 21 kez milli olmuş ...

Sol bek mi var TR de ,olsa 3 büyükler balıklama atlar .... sol bek alternatifin kim ?? İsamil mi? beşiktaşda oynayamıyor daha...
ya sağ bek ?? Gökhan Gönül mü ? bir o bir sabri var zaten dönüşümlü oynuyorlar birbirine yakın oyuncular.... başka sağ bek mi var ??

Sağ açık alternatifin kim ??? varsa söyle bende memnun değilim Kazımdan daha hızlı birini isterim...
Selçuk Şahin.. zaten oynamıyor artık .. emre, arda, selçuk inan, nuri, hamit, mehmet ekici, mehmet Topal v.s. bu ortasahada sıra gelmez ancak zorda kalınca..

kimi sakat , kimi cezalı ... bu adamlar verilen görevi yapıyorlar sizde oturduğunuz yerden kazma mazma......

orda oynayana değil...

oynatana bakacaksın...

banada , sanada çık milli takımın sol bekinde oyna deseler oynamayacak mısın ???

kadroyu seç(e)meyenlerin suçunu elinden geleni yapmaya çalışan insanlara yıkma..

Zamanında Hakan'a da bu kazma mı oynar forvette diye az demediler ... normal..

doyumsuz , vefasız ve eyyamcı bir milletiz...