mendocino
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 81
top yuvarlak büyük konuşup sonra forumda reklam olmak var dostça maçlar olur 3 ihtimalli
He yahu bişey unuttum diyodum bende şu gamereangerı indirememiştim dün sorun vardı.Yarın gece kapışabilirizfifa dedin ama maç teklifime cevap vermedin korkma çok atmıycam:devil2:
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşma 2-1'lik eşitlikle sona erdi.
Hangi akıllı yazmış bu haberi?
Kazaklar bişey oynamadıv ki kazmalkardan kurulu milli takımla anca o kadar bu kazmalar almanyadan 6 7 yemezse iyidir 5-0 a razıyım almanya maçında
Hakan Balta
Sabri Sarıoğlu
Kazım Kazım
Selçuk Şahin
kısaca milli takım 4 kişi eksik oynuyo En çok gelişme gösterenler listesinde 7. sırada olan necip nie oynamaz (sakatlık varsa o ayrı konu) Hiddinke itirazım yok ama bu OĞuz ÇEtin Şah-ı Kazmasının değilmilli takımdan ülkeden defedilmesi lazım bi insan ancak bu kadar yanlı olabilir. Selçuk Şahnin milli olduğu takımda necip neden olmaz Sabri gibi bir Profesyonel Kazmayı milli takıma alandan ne köy olur ne kasabe bu Oğuz ÇEtin varken bu milli takımdan cacık olmaz
Yenimi geldin laşunu demek lazım ki biz bu oyunla almanyanın yedeklerini zor yeneriz,avusturyada ne olacak bakalım
Hakan Balta
Sabri Sarıoğlu
Kazım Kazım
Selçuk Şahin
Hakam Balta-İsmail Köybaşı olabilir
Selçuk Şahin-Necip Uysal
Sabri Sarıoğlu-Hamit Altıntop
Kazım Kazım-Gökdeniz Karadeniz,Hamit Altıntop
sakatlıkları varsa ayrı konu ama bu adamlar sağlamken bu kazmaların alınması olmaz
hocam dünki maçı konuşuyoruz..
Selçuk zaten ilk 11 de başlamadı , yazımda belirttim...
Sabri nin yerine hamit demişin , nerde hamit ? adam sakat... o zaman Sabri oynayacak...
Kazım Hamit buradada var yine sakat olsada bir pozisyonda oynayacak ... Gökdeniz kadroda yok...
sonuç elde olanlar bunlar zaten...
sen şimdi bana bu kazmaları mı savunuyon elde yokmuş almazlarsa tabi elde olmaz sakatlık varsa ayrı konu diye belirttim zaten ben selçuğun değil ikinci yarıda oyuna girmesine milli takıma alınmasıına bile karşıyım