"Arda yıldız değil.."

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
zaten en büyük yıldız kendisi idi
ondan sonra tufan

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Yıldız olmayan Arda Az önce bi gol attı Sergen eski takımına :)

Yıldız yıldız olmayan tartışması bence çok saçma kişilerin görüşleri farklıdır bana göre Yıldız değil ama Türkiye ligi içinde en iyi oyuncudur. Yıldız olması için Biraz daha gelişmesi gerekiyor.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
evet arda ,
at yarışı oynayıp , kumar oynasaydı sergen gibi bir yıldız olabilirdi :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bitmedi mi bu kavga ya baydı artık...

Böyle çekememezlik, çamur atma, karalama vs. olaylar yüzünden doğru oturup doğru konuşamıyoruz ve futbolumuz da ilerleyemiyor.

Arda iyi olabilir ama eksiklikleri de var unutmamak gerekir. Arda'nın daha iyi olması için nasihat verip destek olacaklarına yerden yere vurup köstek oluyorlar. Kaybeden yine biz oluyoruz.

Artık önümüze bakma zamanı, diğer ülkelerde ben böyle bir olay duymadım. Birileri
gündem oluşturmak için yazıp çiziyor. Birbirimize destek olalım artık, eksiğimizi ve açığımızı kapatalım.

Dünya için değerler üretelim.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ARDA YILDIZ DEĞİL
ARDA’YLA konuştum ve daha yıldız olmadığını söyledim. Çünkü Arda’nın temposu düşük. Bir de yıldız futbolcu dediğin duran toplardan gol atar, en kritik anlarda ortaya çıkıp maçı çevirir, takımını kurtarır. Arda henüz bu seviyede değil, bu yüzden ona daha yıldız dememek lazım...

G.SARAY GOL ATAMAZ
DERBİYİ %60 Beşiktaş kazanır. Çünkü G.Saray’ın golcüsü yok. Sakatlanan Jo da oynamayacakmış. Gol bulmakta zorlanan G.Saray’ın İnönü’den galip çıkma şansı düşük. Ayrıca Beşiktaş seyircisi önünde tempolu ve agresif oynuyor.

ŞAMPİYON FENER
SÜPER Lig’i bu sezon F.Bahçe kazanacaktır. Gerek kadro açısından gerekse de fikstür olarak büyük avantaja sahipler. Bakmayın son iki maçta puan kaybettiklerine. Şans yanlarında değildi. Her zaman böyle olmaz.

HIDDINK’İ SİNDİREMİYORUM
HIDDINK tercihini sindiremedim. Terim devam etmeliydi. Belli ki Hiddink’i getirmek için bir çuval para verdiler. O kadar parayı kime verseler kabul ederdi. Teknik direktörlük şansımı denemek istiyorum. Hedefim 3 Büyükler’i çalıştırmak, zaten kim istemez ki...

Arda temposu düşük olduğu için yıldız değil demiş. Ne temposu bekliyorlar acaba ?öncelikle arda daha yolun başında olmasına rağmen bu kadar oyunu etkiliyor kaç asisti olduğuna bakın. Duran top konusunda haklı firikik atamıyor Yıldız olmak için boyle bir kriter mi var acaba ? aslında Yıldız olarak kimi görüyorlar merak ediyorum. Mesela kendisi Yıldız mıydı ? yıldızdıysa temposu nasıldı :) yemeyin bizi artık çok kaliteli oyuncu vardır ve bu çok kaliteli oyuncular içersinden medyanın öne çıkardıkları da yıldızdır o kadar , Messi bu oyununu arjantin de oynasa kaçımız yıldız derdik daha doğrusu duyardık ?

Herkez tutturmuş Galatasarayın forveti yok . ee biz var mı dedik 1 aydır yok bu maça özgü birşey değildi ki bunu hergün soylemenın anlamı ne ? forvetsiz halimizle bu şekildeysek sakatlar gelince görün bakalım.. forvet olmadan 1 gol forvet ile 3 gol :) Galatasaray gol atabilirmiymiş Sergen ?

Biz hersene gördük bu şampiyon şu bu laflarını bırakın sallamayı kımse bilemez şampiyon kim.. Fenerin tek bir şansı vardı kullanamadı oda Galatasaray forvetsiz oynarken puan farkını açmak..

Hiddink i sindiremiyorum, zaten bu yuzden hep kaybediyoruz. Kendimizi kaf dağında görüp tarafsız kalamamak ve kafatascılığı yapmak arkadaş burası Milli takım hocalığı kim başarılı ise o gelmeli ugandalı da olabilir , türk de çok iyi bir türk hoca olsa o gelirdi.(Denizli, Terim , Güneş örnekleri gibi ).Hiddink de şu an en popüler hocalardan biri. yardımcısını da A.Avcı veya T.Kerimoğlu yapsalardı süper olurdu ondan sonra koltuğu devralırlardı.

saygılarla büyük "yıldız" sergen...

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sivok ıska geçmese arda nah atardı o golü hakemde bariz golümüzüğde vermedi

bu başlık sergen in açıklamalrıyla alakalı. BJK-GS derbisini yorumlandığı başlık aşağıdaki , yok gol veriledi , kart verilmedi tantanası yapacaksan orada yazabilirsin. Toramanın kündesinide yorumlarsın.

http://forum.shiftdelete.net/spor/133066-besiktas-1-1-galatasaray-turkcell-super-lig-22-hafta.html

yok Sergen nin yorumunu değerlendireceksen doğru yerdesin ama üslüp....

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sivok ıska geçmese arda nah atardı o golü hakemde bariz golümüzüğde vermedi

İşte sergen gibi düşünenler o golü sadece bir yıldızın atabileceğini göremedikleri için seninki gibi cevap veriyorlar..
Yıldız oyuncudan kastınız 5-6 adam çalımlayıp gol atmaksa. onu zamanında bir maradona yapmış o kadar derim ki şimdiki futbolda onu yapabilir mi hayır...