Arda Turan'a ceza geliyor!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Arda Turan'ın NTV Spor'a yaptığı açıklamalardan dolayı ceza alacağını söyledi.

c930dad60445a17db48b8537909638b2.jpg


Arda Turan'ın yaptığı yorumlardan dolayı sonuna kadar haklı olduğunu ifade eden Polat, " Arda çok sabretti. Onun çok üzerine geliyorlar, bunun da farkındayım. Malesef ki bu konuşmaları hak edenler var. Arda biraz ağır konuşmuş olsa da sonuna kadar haklı. Haklı olması ona verilecek cezayı affettirmez. Bizim bu tip durumlarda nasıl ceza vereceğimiz, sezon başında belli olduğu için Arda'ya ayrıcalık tanıyamayız. İçimiz acıyarak da olsa cezayı vereceğiz Arda'ya bir ceza verilecek ancak bunun nasıl bir ceza olacağını şu anda söyleyemem" dedi.

Arda'ya sahip çıkılması gerektiğini dile getiren Polat, "Bir tane daha Arda gösteremez kimse. Arda bunun üstesinden gelecektir. güçlü bir
oyuncu Arda. Onu kaptan yaptığımız için hiçbir pişmanlığımız yok. Türk futbolunda bir tane Arda var. Olmayınca neler oluyor, hep birlikte görüyoruz. Arda'ya değer vermeliyiz, onun değerli bir insan olduğunu hissettirmeliyiz. Onun geleceği için alınan tüm kararlarda onun yanında oldum. Hep birlikte bu konuların üzerinden geleceğiz. Sorun burada Arda'nın yaşam tarzı ya da yaptıkları değil. Sorun burada onun hakkında ağır şekilde yazılanlar, yapılanlar. Türk medyası içerisinde barındırdığı bu tarz isimleri temizlemeli." şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım'ın Arda Turan hakkında yaptığı açıklamaları da değerlendiren Polat, "Aziz bey, bir spor adamının yapması gerekeni yapmıştır ve söylenmesi gerekenleri söylemiştir. Sayın Aziz Yıldırım ile de bu konuda zaten telefonda görüştük. Aziz Yıldırım'ın benden önce bu açıklamayı yapması konusu ise tamamen saptırılıyor. Biz Arda Turan hakkındaki açıklamamızı Galatasaray'ın resmi internet sitesi aracılığıyla yaptık. Orada yapılan her açıklama benim yaptığım bir açıklamadır, haberim, bilgim ve imzam vardır" ifadelerini kullandı.

Sporx
 

amesfa

Dekan
Emektar
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
9,863
Reaksiyon puanı
150
Puanları
243
Göstermeik bir ceza olur
 

amesfa

Dekan
Emektar
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
9,863
Reaksiyon puanı
150
Puanları
243
Aslında bu durum için klübün açıklama yapmasını beklemesi gerekirdi biraz acele etmiş.
 

Karargaht

Dekan
Katılım
14 Kasım 2007
Mesajlar
9,235
Reaksiyon puanı
112
Puanları
243
Ayrımcılık yapmıyoruz, herkese ceza keseriz demeye getiriyorlar. Haklı olsada.. .
 
Üst