Arda Turan resmen Barcelona'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Barcelona, Arda Turan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Katalan kulübü transferi resmi sitesinden duyurdu.

CJQOdX-WgAApSPQ.jpg

İspanya devi Barcelona, Arda Turan ile 5 yıllık anlaşma imzaladıklarını duyurdu.

Barcelona yönetiminin bugün 10 üyesiyle birlikte kulüp binasında Ramon Adell başkanlığında gerçekleştirdiği toplantıda Arda Turan transferine onay çıktı. Yaklaşık 2 saatten fazla süren toplantı sonrası yapılan duyuruda Arda'nın transferi 18 Temmuz tarihinde yapılacak başkanlık seçimini beklemeden transfer edilmesi kararına varıldığı belirtildi.

20 TEMMUZ KRİTİK TARİH

Yapılan duyuruda ilginç bir madde de yer aldı. Buna göre 18 Temmuz tarihinde Barcelona kulübüne başkanlık edecek kişinin onayının da alınması şartı getirildi ve onaylanmaması halinde Barcelona'nın 20 temmuz tarihine kadar Arda'yı tekrar Atletico de Madrid'e satılması hakkı tanındı.

Arda'nın transferine başkan adaylarından üçü onay verirken biri ise gerek olmadığını düşünüyordu. Barcelona başkanı iken yaklaşan seçimler nedeni ile görevinden istifa eden Josep Maria Bartomeu Arda'nın teknik direktör Luis Enrique'nin isteği üzerine transfer edilmesini istemiş ve bu operasyonun hemen yapılmasını talep etmişti. Yarışa katılan diğer üç başkan adayı ise yönetime başkanı olmayan bir kurumun Arda Turan transferine onay vermesi halinde bunun geçerliliğinin olmayacağını savunmuştu.

ARDA'NIN BONSERVİSİ...

İki kulüp arasında varılan anlaşma gereği Barcelona, Atletico Madrid'e 34 milyon Euro ödeyecek. Artı gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın çeyrek ya da yarı finale yükselmesi, lig şampiyonluğunu kazanması durumunda da Arda Turan için 7 milyon Euro daha verilecek. Böylece milli futbolcumuzun Atletico Madrid'deki serbest kalma bedeli olan 41 milyon Euro'ya ulaşılmış olacak. Arda Turan Barcelona ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

SPORX.COM

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Çok iyi bonservis, oynar bence, sürekli değil ama yinede oynar

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Neymar çıkar ARDA girer, Messi çıkar ARDA girer. Bu bile Türk futbolu için fazlasıyla yeter.
Tebrikler Bayrampaşalı!

bsenturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ve ARDA biter. GAlatasaraya ARDA şimdiden hayırlı olsun. En geç önümüzdeki sezon Türkiyeye döner çünkü.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Gurur duydum

Allah yolunu açık etsin

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
oha diyorum dünyanın 1 numarası ve ısrarla istenerek 41 milyon bonservisle müthiş birşey helal olsun allah utandırmasın

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ahmet Çakar katıldığı bir televizyon programında "Arda Barcelona takımında idmana çıkamaz, Barcelona’nın stadına ancak seyirci olarak girebilir" demişti.

Ahmet Çakar, Arda Turan’ın Barcelona’ya transferinin ardından resmi Twitter hesabından bir mesaj yayınladı. Çakar attığı tweette, ’’Sevgili Arda beni g.. etmenden dolayı çok büyük mutluluk duydum aferin oğlum sen daha iyilerine layıksın ama daha büyüğü yok ki !!!" ifadelerine yer verdi.

35ff39cf-7873-4948-870f-e27feec3d68c(1).jpg

KAYNAK

[video=youtube;vxV7KHeJ-uI]https://www.youtube.com/watch?v=vxV7KHeJ-uI[/video]

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şimdi siz Ahmet çakarı falan bırakın dikkate almaya bile değmez Koyu bir BEşiktaşlı olarak Arda Turanla ne kadar övünsek azdır Helal olsun cocuga Türkiye de ilk oynadığı yıllardan beri söylüyordum bu cocuk burda harcanıyor dıye ....

Bak gitti 4 yılda BARcelona ya transfer oldu ben daha sole 4 yıl once gıtseydı dıye bı dusunuyorum belki de neymarın yerinde o olacaktı şimdi .... neyse cok guzel bır başarı mükemmel ....

ama ilk 6 ay resmi maça cıkmayacak olması onundeki topcuların dünya ötesinde olması onun ilk 11 sansını cok dusuruyor keşke Barca değilde banko oynayabileceği bir takıma gitseydi meslea MANU gibi ... umarım bır olumsuzluk yaşamaz .... Daha da başarılı olur ilk 11 formasını alır diye ümit ediyorum....

Tekrar tebrikler .....

yeskici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o degılde arda sezonun ılk yarısında nerde oynıcak ya?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Barcelona'yla 5 yıllık sözleşme imzalayan Arda Turan, basın toplantısının ardından yeni takımının formasını giydi ve Nou Camp'ta sahaya çıkarak taraftarla buluştu...

[video=youtube;r1OIPdYfQEs]https://www.youtube.com/watch?v=r1OIPdYfQEs[/video]