• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Arda Turan Patladı!..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Günün konusu Arda'nın fotoğrafları! Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Arda Turan bugün basında yer alan bazı fotoğraflarıyla ilgili zorunlu bir açıklama yaptı.

Arda Turan'ın açıklaması şöyle:

"Bugün bazı internet siteleriyle birlikte saygın bir gazetenin internet sayfasında şahsıma ait bazı fotoğraflar yer almıştır.

'Arda’nın Gizli Fotoğrafları' başlığı ile mahrem kalması gerektiğini kendi kendine itiraf eden bir buçuk yıl önce çekilmiş görüntülerin yayınlanması tek kelimeyle kişilik haklarıma saldırıdır. Buradaki amaç, şahsımı karalamak ve zedelemek adına her insanın özel hayatında yaşanan bir masumiyetin üzerine başka anlamlar katarak kamuya sunmaktır.

Özel hayatıma tecavüz olarak nitelendirebileceğim ve bir buçuk yıl öncesine dayanan bu fotoğrafları çalıp internet ortamına sızdıranlar ve bunları özel hayata saygı kavramını göz ardı ederek yayınlayanlar hakkında hukuki haklarımı saklı tutacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Takımımızın zorlu maçlarının olduğu bir süreçte gerek futbolumu gerekse çalışma anlayışımı ve formam için mücadele aşkımı hiçbir dış güç ve entrikanın karalayamayacağını buradan bir kez daha kamuoyuyla paylaşırken bu fotoğrafları yayanların ve basanların kendi aile ve özel hayatlarına böyle bir müdahele yapıldığı takdirde nasıl tavır alacaklarını da bilmek isterdim. Ayrıca hem şahsımın hem de futbolumun bu tür başka konularla yıpratılamayacağını buradan belirtmek isterim.."

Kaynak

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
ya bu konuyu kapatın. rica ederim modlardan. arda abime yazıktır değil mi. böyle konular açılmamalı rica ediyorum lütfen..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
ya bu konuyu kapatın. rica ederim modlardan. arda abime yazıktır değil mi. böyle konular açılmamalı rica ediyorum lütfen..
Arda benim Galatasaray'da en sevdiğim oyuncuların başında gelir. O'na yapılan bu davranışı biz de kınıyoruz. Her zaman arkasındayız onun. Ama dikkatini çekmek istediğim bir nokta var bu açıklamayı yapan Arda'nın kendisidir. O yüzden diğer siteler gibi biz o malum resimleri yayınlamak yerine Arda'nın bizzat kendi açıklamasını yayınlıyoruz.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bencede ardayı yıpratmak içn yapılmış. resimler çok masum. gerçi o resimlerin çekilmesine izinde vermemesi gerekirdi.

son olarak şunuda söylemek isterim ne güzel öpyor öyle

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
arda benim abim. bu konuyu açmanız doğru değil lütfen kapatın... isterseniz bide fotoları verin buraya ya yapmayın yaa.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
bencede ardayı yıpratmak içn yapılmış. resimler çok masum. gerçi o resimlerin çekilmesine izinde vermemesi gerekirdi.

son olarak şunuda söylemek isterim ne güzel öpyor öyle
sen ne dediğinin farkındamısın abime laf mı atıyon sen ne demek ne güzel öpüyor öyle

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu resimler kendi özel evinde yada kızın evinde neyse özel alanlarında cekilmiş fotolar ve muhtemelen cep telefonu bişle çekilmiş gibi normal makinde olsa bunlar iki şekilde dağılır bir filmleri tab ettirmeye götürünce tab eden kişi yapmıştır iki evine giren çıkan biri yada birileri yapmıştır her iki durumdada kendisini ihmalkarlığı vardır yapan kadar kendiside kabahtlidir insan öpüşme resimlerini orda burda bırakırmı kardesim

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
benim de o kadar param olsa ben aynısını yapardım

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Arda benim Galatasaray'da en sevdiğim oyuncuların başında gelir. O'na yapılan bu davranışı biz de kınıyoruz. Her zaman arkasındayız onun. Ama dikkatini çekmek istediğim bir nokta var bu açıklamayı yapan Arda'nın kendisidir. O yüzden diğer siteler gibi biz o malum resimleri yayınlamak yerine Arda'nın bizzat kendi açıklamasını yayınlıyoruz.

Aynen katılıyorum

Resimleri ekleyen arkadasta eklemese daha iyi olurdu resimleri bu sitedende yayınladıgımız durumda bunu yapanlardan pekde bir farkımız kalmıyor

Edit : Resimler silinmiş

Teşekkürler

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
ben buraya üyeyim burda tepkimi dile getirmek zorundayım. diğerleri için ise Galatasaray Spor Klübü İcabına Bakacaktır.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ben buraya üyeyim burda tepkimi dile getirmek zorundayım. diğerleri için ise Galatasaray Spor Klübü İcabına Bakacaktır.
ardayla bi resmini koy. (abin oldugunu ispatla) ben senin için gen. mod. tan rica edecem ;)

Not: ben bunları yazarken yazan arkadaş kendi silmiş zaten

shanty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arda kendisine habersiz mikrofon uzatıldığında bile ne söyleyeceğini bilirken sen önünde klavye iki lafı bir araya getiremiyorsun. :D :D :D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Söz konusu fotoğraflar kaynak gösterilen haber sitesinde kişilik haklarına duyulan saygıdan dolayı yayınlanmamıştır. SDN olarak aynı özeni bizde göstermeliyiz

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Arda Turan'dan Zorunlu Açıklama

Bugün bazı internet siteleriyle birlikte saygın bir gazetenin internet sayfasında şahsıma ait bazı fotoğraflar yer almıştır.

“Arda’nın Gizli Fotoğrafları" başlığı ile mahrem kalması gerektiğini kendi kendine itiraf eden bir buçuk yıl önce çekilmiş görüntülerin yayınlanması tek kelimeyle kişilik haklarıma saldırıdır. Buradaki amaç, şahsımı karalamak ve zedelemek adına her insanın özel hayatında yaşanan bir masumiyetin üzerine başka anlamlar katarak kamuya sunmaktır.

Özel hayatıma tecavüz olarak nitelendirebileceğim ve bir buçuk yıl öncesine dayanan bu fotoğrafları çalıp internet ortamına sızdıranlar ve bunları özel hayata saygı kavramını göz ardı ederek yayınlayanlar hakkında hukuki haklarımı saklı tutacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Takımımızın zorlu maçlarının olduğu bir süreçte gerek futbolumu gerekse çalışma anlayışımı ve formam için mücadele aşkımı hiçbir dış güç ve entrikanın karalayamayacağını buradan bir kez daha kamuoyuyla paylaşırken bu fotoğrafları yayanların ve basanların kendi aile ve özel hayatlarına böyle bir müdahele yapıldığı takdirde nasıl tavır alacaklarını da bilmek isterdim. Ayrıca hem şahsımın hem de futbolumun bu tür başka konularla yıpratılamayacağını buradan belirtmek isterim..

Saygılarımla
Arda Turan

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/3090.php