YellowRed
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 27
ardayı beğenmeyenler, kendi altyapılarından yetişmiş ve arda düzeyinde olan bir tane futbolcu ismi söylesinler, ondan sonra konuşsunlar.
kusura bakma ama bu yazdıklarınla sen küçük düşüyorsun. bunların hepsi futbolu bırakalı yıllar olmuş adamlar. faal oynayan oyuncu say bana. sayabiliyorsan tabi...Metin,Ali,Feyyaz,Sergen yalçın,Nihat,Rıza Çalımbay
VE DAHA NİCE İSİM BUNDAN SONRA KONUŞMA ARTIK KENDİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRME...
nihat beşkitaş altyapısında mı yetişti? yapma allah aşkına. adam 1998 yılında bjk ye gelmiş. 19 yaşında. istiyorsan araştır internetten. :4:sen ne dediğini bilmiyorsun yada lafı değiştiyorsun....al sana o zaman
nihat kahveci
feyyaz avcılarspor altyapısından yetişmiştir bjk degil bilgine...Metin,Ali,Feyyaz,Sergen yalçın,Nihat,Rıza Çalımbay
VE DAHA NİCE İSİM BUNDAN SONRA KONUŞMA ARTIK KENDİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRME...
Arda 5 kuruş etmez diyen arkadaşlara Transfermarkt sitesine bakmalarını öneriyorum...
boş konuşma diyene bak...sen çokmu dolusun..:clap::clap::clap:
Yapılan yorumlar gerçekten çok komikBazı arkadaşlar ne kadar eleştirsede Arda şu an en iyi
Türk oyuncu. 55 Milyon Euro gibi bir bonserviz bedelinin talep edilmesi sadece Arsenal'e kibarca
hayır demektir. Ayrıca Arda 5 kuruş etmez diyen arkadaşlara Transfermarkt sitesine bakmalarını öneriyorum...
farkedermi..............sonuçta alt yapıdan...
farkedermi..............sonuçta alt yapıdan...
:thumbup1:
arda turan 55 milyon euro değil 5 para etmez...
Sizin başkan 15 Milyon Euro verdi bu durumda o da enayi yani?ardayi 5 milyon dolara verirlerse yatip kalkip dua etsinler bir enayi bulduk diye
Sizin başkan 15 Milyon Euro verdi bu durumda o da enayi yani?
Biraz daha mantıklı konuşsak daha iyi olmaz mı? Adamın hakkını verin derim.![]()
benden 1 yıl 1 gün büyük![]()
sen bide okul okuyocam , iş bulcam da para kazancam da diye düşünüyon
adam trilyonlarla oynuyo![]()